Zdravím. Chcel by som si v domácnosti spraviť Wifi sieť. Momentálne mám len obyčajný modem s jedným LAN výstupom pre PC. Chcel by som modem s wifi a minimálne s dvomi LAN konektormi. Tie najlacnejšie sa pohybujú v cene okolo 35€. Ako sú na tom s kvalitou?
Ďalšia otázka: závisí funkčnosť modemu od ISP (Telekom)? Líši sa nejak podstatne zapojenie nového modemu od pôvodného, keďže ho nedodáva ISP? (tzn. zapojiť káble do správnych konektorov, zadať prihlasovacie údaje a nastaviť).
v pohode ti stačí aj tento a je aj overený https://www.alza.sk/tp-link-tl-wr841nd-d155296.htm#popis a k tej otázke, pochybujem že tie dodávané modemy sú iné okrem väčšinou väčšej ceny a nálepky poskytovateľa Takže to je jedno.
ešte som zabudol napísať, že sa jedná o síce menší, ale dvojposchodový dom a signál by som uvítal aj pár metrov mimo domu na záhrade.
ViktorinoSK - kvôli jednoduchosti a z estetického hľadiska by som chcel vymeniť modem. Uvažoval som aj nad touto možnosťou. Pokiaľ by to nebolo možné sprevádzkovať do nejakých 40€, pôjdem nato určite takto.