takze. rozhodujem(e) sa o kupe tabletu (idealne) s windows 8. ci RT alebo plny OS je v podstate jedno.
pouzitie bude prezentacie klientom, prezeranie a editacia Word a Excel dokumentov a mozno web a Skype. v podstate nic ine, takze veci ako nedostatok aplikacii v app store su nezaujimave. rovnako ako ulozne miesto, 16GB bohate staci.
ma ist skor o doplnok k laptopu, nie o jeho plnohodnotnu nahradu.
momentalne je akcia na 32GB Surface s Touchcover spolu za v prepocte 299 eur a neviem sa rozhodnut.
1, ci kupit teraz, pretoze za taku cenu to zas nie je celkom marna ponuka, ma kvalitnu konstrukciu, plne USB, Office zdarma...ale co ak este zlacnie? 2, pockat na zlacnenie Surface 2, kedze v podstate je to pre vacsinu uzivatelov rovnaky fail ako Surface 1 a je dost mozne ze po tomto neuspechu MS RT zareze nadobro = firesale 3, zobrat napr Asus Transformer T100, ten som sice este v rukach nemal, ale Androidove transformery, hlavne dock neoplyvali kvalitou konstrukcie, po par tyzdnoch boli vyhegane ako keby stali 5 korun. vyhoda je cena a plny W8 4, pouvazovat predsalen nad droidom a pockat na novy Nexus 10 5, nieco ine
_________________ Toto je podpis. |