Viete mi odporučiť firmu, ktorá tlačí kvalitne (to slovo by som rád zdôraznil) vizitky a reklamné materiály? Na nete žiaľ narážam len na kadejakých šuflikantov "už od 0.0000001€" a podobne. Proste nejaká firma, ktorá sa tomu naplno venuje, má aj design trošku v maličku a v prvom rade nejde o cenu, takže vedia trochu viac než len ťuknúť na tlačítko štart (tlače) a budem mať istotu, že aký bol vstup, taký bude aj výstup. Ak si dávate niekde tlačiť materiály, tak poteší odporúčanie. (upozorňujem že som dosť náročný)
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit |