Z380 by som nekupoval vsak to ma sandy bridge procak, teraz ledva kupis uz s ivy bridgom a najvsi mas haswell, ten notebook sa moze susit v datacompe dost dlho, aj viac ako 1 rok.
Ten probook 430 je dobry na kancelarsku pracu, velmi odolny a rozbehas na tom aj skoro vsetky hry na low-medium detailoch, HD4400 je celkom vykona oproti klasickym intel hd graphics
Ak sa neda ist nad limit ber probook, ak mozes ist nad limit ja by som bral tu toshibu alebo dost nad nou rozmyslal, vypredaj mas raz za cas a si mozes dopriat notebook za strednu cenu ktory bol urceny pre manazerov. To iste ako ked ides na vypredaj do pandorfu oplati sa ti kupit zimnu budnu neviem aka znacka ale logo ako svajciarsky znak, no bundu kupis s 500 euro a 190 cca ale ta bunda je tak epicka ze s nou mozes ist robit namornika a ti ju neprefuka, nepremokne, mozes ist s nou na vypravy do vysokych vysok na hory
, proste fakt luxusna bunda, ale bezny clovek za nu by nedal 500 eury ale ked je v vypredaji za 190 tak si priplaty a ma najepickejsiu a najkvalitnejsiu bundu. To iste mas aj pri ostatnych vypredajov ci to mas notebooky, telky, pracky, chladnicky a ine prislusenstva, kedy cena vie cititelne klesnut.