Zdar! Chcel by som si medzi upc modem a wifi router dat mitx zakladovku s cpu do 150€... chcel by som to dat do nejakej peknej malej skrinky (preto mitx) a mat tam file storage (hw raid 1 s 2x4tb 3.5" wd red ako file storage so zalohou) a nejake 2.5ssd 60gb-120gb na OS... kedze zecinam s virtualizxaciou, chcel by som tam ako OS dat asi nejaky virtual hypervisor (tusim tak sa to vola, chcem mat OS kt. bude na to priamo urcene, nie virtualizovat cez vmware workstation pod win 7), kde by mi slapal daky win server, alebo linux server na data storage, plus w7 nech si ten PC vie pouzit na prehranie videa, youtube aj priatelka)... preto by mal CPU koli efektivite asi aspon nejako podporovat virtualizaciu... kedze by to malo byt medzi modemom a wifi routerom, malo byt to mat 2xNIC, jeden na mdoem, jeden na wifi/lan router... intel n3150 sa mi paci, ma 6w tdp, ale neviem ci to nieje vykonovo slabe, plus mobo s 3x sata (z toho 2 v raide) a rychlejsu pcie na druhu sietovku som nenasiel.... nejake napady? zacinam uz mat pocit ze to co chcem je nemozne, kedze si skladam zostavu uz asi 2 mesiace.
|