Zdravím, plánujem si kúpiť nový notebook. Podmienky: Do 2kg, SSD, do 14", kvalitný display, 8GB RAM, 700-750 eur. Bolo by fajn ak by to malo čo najlepší procesor a grafiku. Ďakujem za rady Bude slúžiť hlavne na strihanie videí, úpravu foto, dizajn.
v tej cene a velkosti je velmi malo kvalitnych nb s dedikovanou grafikou a uz vobec nie s non U cpu...z toho mala,co sa da akceptovat,by ten probook mohol byt dobry...je to kvalitny biznis nb s dobrym vypracovanim,pouzitymi materialmi,spolahlivostou...
_________________ ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11... Dell Latitude 7290 i7 8650U,16Gb RAM,1 Tb SSD,Intel HD,4G,Win 10Pro car: Ford Puma
Bernardín je to posledné, čím by som chcel byť. Stále nosiť fľašu na krku a nikdy sa nemôcť napiť.
No, trošku som si to ocekoval a už dlhšie pokukujem po xiaomi mi air 13.3. Mimo nase hranice sa da zohnat aj s dopravou za 800 eur to asi viete, problemom je však cinsky windows, neviete lde by sa dal zohnat tento ntb s touto cenovkou ale s windowsom kde je vyber jazykov?