Zdravim, potreboval by som poradit, nikde som nic nenasiel, a neviem si totiz rady s jednym problemom:
Vo firme mame malu LAN siet, navzajom poprepojovane asi 10 PC. Jeden z nich nam sluzi ako "server", kde mame ulozene spolocne zdielane subory a hlavne z tohto servera spustame uctovny software na ostatnych PC. To znamena na "serveri" je databaza, nainstalovana plna instalacia softwaru, na ostatnych PC je nainstalovany klientsky program a ten si taha udaje z databazy zo "serveru". Takto je uctovny software spusteny na viacerych PC naraz.
Okrem toho do tejto siete mame pusteny aj DSL net.
Problem je, ze do tejto siete sa chceme dostat aj s notebook cez wifi. Kupili sme wifi router BELKIN N150 (
http://www.belkin.com/IWCatProductPage. ... _Id=480884). Notebook je zatial pripojeny do siete cez LAN kabel, vsetko funguje v pohode. Ten vytiahnem, zapojim ho do vstupu do routra, wifi siet je nastavena, notebook sa na wifi siet napoji v pohode, ale problem je v tom, ze funguje v notebooku len internet. Do nasej LAN siete sa neviem dostat. To znamena, ze takto neviem spusti ani ten klientsky uctovny program, ani sa neviem dostat k spolocnym suborom na "serveri", ani nevidim v sieti ostatne pripojene PC.
Neviete mi prosim niekto poradit, ako to urobit, resp. ci je to vobec mozne??