Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 9 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 29.01.13 Prihlásený: 05.02.13 Príspevky: 3 Témy: 1 | 1 | |
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 24.02.25 Príspevky: 14299 Témy: 317 | 317 Bydlisko: Bratislava |
Urcite by som sa vyhol ASUSu. Tie Lenova su uplne v pohode. Akurat si nikde nenapisal na co to ma sluzit. TDP vlastne urcuje spotrebu, takze je dobre, ked je nizsie. i7 3517U je Ivy Bridge, cize novsia architektura a zerie malinko menej. i7-2640M je starsi Sandy Bridge. Tazko povedat, ktory je lepsi. Najviac "sexy" tam je to 160GB SSD, ale mne osobne by vadilo starsie CPU, aj ked z praktickeho hladiska je to skoro jedno, takze ak ti to nevadi, bral by som ten. Cenu ma fajn a hw je skvely.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
Registrovaný: 23.12.12 Prihlásený: 31.01.13 Príspevky: 197 Témy: 2 | 2 Bydlisko: BA |
na co chces ten notebook pouzivat?
a tiez nechapem tu poznamku vyhnut sa asusu, ved len napr. displej je o 3 levely vyssie ako tie lenova.
|
|
Registrovaný: 29.01.13 Prihlásený: 05.02.13 Príspevky: 3 Témy: 1 | 1 |
nebudeme si klamat aj tak 80% casu bude pouzivany iba na internet... z programov co tam rozhodne pojdu: nejake kresliace softy a programy typu cubase, ableton ano ten asus je parametrami o dost vyssie to uznavam, mal som volakedy predsudky voci tej znacke keby mi sem 5 ludi napise ze asus je super tak neni co riesit
|
|
Registrovaný: 23.12.12 Prihlásený: 31.01.13 Príspevky: 197 Témy: 2 | 2 Bydlisko: BA | |
Registrovaný: 02.07.06 Prihlásený: 24.02.25 Príspevky: 14299 Témy: 317 | 317 Bydlisko: Bratislava |
Kludne si mozes zobrat aj ten 14" Dell, pokial ti zalezi na na kvalite displeja. Pokial nie, nema to prilis vyznam a nieco usetris. To je uz na tebe. ASUSu by som sa vyhol kvoli kvalite. Tie notebooky vzdy na papiery vyzeraju dobre, ale v praxi je to uz horsie. ZenBooky mali problem uz len udrzat vlastny displej a vacsinou po dlhsom pouzivani padal dole. Tu budes samozrejme pocut nieco o tom, ze to tie stare a tie nove su ok, ale u ASUS je to tak vzdy. Tie nove s ktorymi nik skusenost nema su dobre a kvalitne spracovane, a tie starsie boli horsie, no v dobe ked boli nove by dalo mnoztvo ludi ruku do ohna za to, ze su extremne kvalitne. Ono by nebolo obcas na skodu zamysliet sa nad tym, preco su vlastne tie notebooky take lacne 
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |
|
Registrovaný: 29.01.13 Prihlásený: 05.02.13 Príspevky: 3 Témy: 1 | 1 |
hry neplanujem instalovat, porozmyslam aj nad tym dellom, btw suhlas a vzdy jedna skupina ze si priplatia za kvalitne spracovanie a tak a druha tvrdi ze to je len marketingova prirazka za znacku.. no bude to tazke rozhodovanie 
|
|
Ano, pretoze vacsina ma pocit, ze ASUS je charita, ktora robi spickovu kvalitu so spickovym hw za smiesne ceny. ASUS robi aj MB, VGA atp a tie pokial viem su dost kvalitne, ale aspon tu sa moc nepredavaju, pretoze stoja "strasne" peniaze a konkurencia ma takmer vzdy lacnejsiu, rovnako kvalitnu alternativu. U notebookoch su si v ASUSe ale velmi dobre vedomi, ze tie notebooky stoja za prd. ASUS je skratka pre ludi, ktori potrebuju na 400 eurovom notebooku hrat Battlefield.
|
Registrovaný: 27.07.10 Prihlásený: 13.09.23 Príspevky: 2506 Témy: 22 | 22 Bydlisko: Žilina |
Dobry den, odporucil by som Vam tieto kvalitne notebooky od Dellu a Toshiby, vsetky vyhovuju vasim poziadavkam 13,3" male spratne, velka vydrz baterie, z kvalitnych materialov a stylove. Tento DELL XPS 13, pozrite si aj video, najviac sa mi pozdava, XPS od Dellu su velmi kvalitne > http://www.dell-shop.sk/dell-xps-13-9-929Alebo tato Toshiba Portégé R930-14C z az 15 hodinovou vydrzou baterie, kde by som dokupil SSDcko podla potreby... > http://www.toshiba-shop.sk/toshiba-port ... 0-14c-1144Alebo tato Toshiba Portégé Z930-12G uz s SSDckom, Win 8 Professional 64bit a vahou len 1,12kg... > http://www.toshiba-shop.sk/toshiba-port ... 0-12g-1142
_________________ Notebook: Acer Predator Helios 300 |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 9 ] | |
|