Myslím že takéto riešenie nemusí byť zlé, ale problém je v tom že takýchto monitorov (skutočných monitorov, nemyslím teraz LCD televízory) je na trhu dosť málo a nie je moc z čoho vyberať.
Každopádne by som sa pri výbere riadil tým čím aj pri klasickom LCD monitore, teda najhlavnejšia vec je asi uhlopriečka, tých 22" a viac, potom istotne parametre ako jas, kontrast, pozorovacie uhly - keďže je to zamýšlané ako televízor tak asi pred ním bude sedieť viacero ludí, tak nech je vidieť aj zo širšieho uhla, odozva je prakticky dnes už úplne zbytočný parameter, každý normálny LCD monitor (aj televízor) má 8ms a menej, takže nie je čo riešiť, no a potom by som bral ohlad aj na požadované vstupy/výstupy a ich počet. Čo sa týka značky, tak podla mňa tu sa až tak nedá triediť, pretože ako som spomínal tých modelov je málo a vymedzením konkrétnej značky by sa ešte viacej obmedzili. Ale aspoň ako doporučenie, značky ako Samsung, LG by určite stáli zato.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
|