Caute, neviem ci to sem mozem dat, ale skusim
Chcel by som kupit lcd televizor uhlopriecka 107-117cm cca 800€
Vie mi niekto poradit nejaku znacku a model?
dik
bejvavalo...zalezi co pozeras...pokial pozeras vylucne zimne sporty, tak je tam spotreba o dost vyssia ako na LCD, naopak, pri tmavych scenach moze byt nizsia no v priemere je v podstate rovnaka, par w navyse ...
Obraz je tam potom daleko lepsi nez na plazme ... kupovali sme plazmua v tej dobe znamy kupil LCD a zvlast pri horsom zdroji(DigiTV) su rozdiely vazne uzasne ...
Jedine co mne osobne na plazme vadi je asi to ze v predu je sklo, ktore je takmer ako zrkadlo, co znamena ze pokial ti na TV priamo svieti slnko v tak vidis prd ... s vynimkou dynamickeho rezimu, ale to uz je obraz ako na LCD
Naposledy upravil Johnnny dňa 11.04.2010 7:37, celkovo upravené 1
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Pekná prezentácia, ale všetko treba brať s rezervou - napr. uhly pri dnešných telkách už nie sú to, čo v minulosti. Keď som kupoval svoje LCD bolo pri ňom písané 178 stupňov (moc som tomu neveril), ale keď sedím pri počítači a pozerám na TV takmer úplne zboku, tak sú tie farby naozaj krajšie ako na mojom monitore (ktorý má len 170 stupňov).
Mám možnosť porovnať veľkú plazmu a veľké LCD (obidve máme v rodine) a až taký rozdiel, ako to píšu v tej prezentácii v tom nie je (samozrejme, nepočítam tie najdrahšie a najkvalitnejšie kúsky).
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
to bolo len zhrnutie toho ake rozdiely tam su...netvrdim ze su take markantne ... koniec koncov, pri kazdej prezentacii urcenej na podporu niecoho, v tomto pripade PDP technologie to trosku prehanaju ...
k tym rozdielom, nemohol som porovnat LCD vs Plazma vo fullHD, ani v HD(skylink), totiz znamy ma len spominany DigiTV a tam je rozdiel PDP vs LCD naozaj slusny ...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!