Takze,
Hra je to naprosto uchvatna , ako dlho sme vsetci chceli hru kde budeme partia vs. pocitacom ovladany protivnici ? Tak uz ju tu mame a podarila sa !
Je celkom 5 "modov" v kazdom je 5 map (5. je final mapa) v hre ziskavate archievementy tym ze splnite nejaku ulohu (zatial neviem na co sa pouzivaju)
Na servery sa pripaja vecsinou quick join hodi vas to do lobby (miestnost pred spustenim hry) kde mozte pokecat s ostatnymi a pockat kym budete 4
(4 preto ze v hre su 4 postavy za ktore mozte hrat a to Bill , Zoey , Louis a Francis) hra sa moze samozrejme zacat aj ked su pripojeny len 2 hraci , a tak kontrolu nad zvysnymi dvoma preberie AI... samozrejme ked ma AI kontrolu nad niektorimi postavami , je mozne pocas hry sa na tieto postavy pripojit ...
Zatial som skusal len prvy mod nazvany No Mercy a hral som s toho len 2 mapy (totiz som to dostahoval neskoro vecer a nemal som cas
a to tie ktore boli v deme , ale mozem povedat ze sa hraju trocha inak ako v deme , na urovni Expert (na ktorej je to imho asi najzabavnejsie lebo sa musite fakt spravat ako TEAM) je tam dost zombikov a je podla mna tazsie dojst do konca ako v deme
) aspon mojmu teamu sa to nepodarilo a to sme tam boli dobry hraci...
Specialne prisery:
"Smoker" -Prisera ktora vas zacne tahat svojim jazykom a musi vam pomoct teammate
"Boomer" -Tlsty zombik ktory vas "Ogrcia" zelenou tekutinou a vy nevidite takmer nic , ked ho zabijete tak efektne praskne
)
"Tank" -Velky prerasteny zombik ktory vyzera ako Coleman a Orangutan v jednom je skoro nesmrtelny , na zem vas sunda 1 ranou a 2. zabije , musite sustredit palbu a obetovat na neho vsetko co mate (aspon na Expert
)
"Witch" -Mala nevinne vyzerajuca zombicka dievcina ktora srdcervuco place, s cervenymi ocami.Prudko reaguje na svetlo a hluk a dokaze vas zabit 1 hitom ked sa jej nevyhnete nevypnete svetla a nepojdete okolo nej ticho
) navyse ked ju zalarmujete tak krici rychlo beha a zalarmuje kopu zombikov
Vyskytuju sa rovnako nahodne ako v deme
Takisto pri streleni do niektorych aut sa na danom aute zapne alarm co zmobilizuje zombikov v danom mieste a vrhne sa na vas takych 50 zombikov zo vsetkych stran , pomoct vam moze napr. Pipe Bomb - bomba ktora pipa a laka k sebe zombikov ktory k nej veselo napochoduju a nechaju sa efektne hromadne zabit
)) alebo Molotov - to uz asi vsetci poznate
)
Pripadne ak zlozia nejakeho vaseho partaka tak to bude "Tankovat" a vam staci strielat do urovne hlavy , vsetci zaradom budu pekne padat na zem , potom staci partaka "revivnut" teda zdvihnut zo zeme ...
V hre su aj lekarnicky ktore vam doplnia HP na uroven 80% alebo pilulky ktore na isty cas doplnia HP na 80%... mozte mat pri sebe 1 lekarnicku a 1 pilulky , mozte samozrejme healovat aj partaka , pilulky mu mozte hodit lavym kliknutim.
Mozete mat pri sebe 1 velku zbran (zatial som videl M16,Sniperku,Nejaky samopal:),Brokovnicu,atd...) a pistole (najprv 1 potom mozte zobrat druhu a budete mat 2) ktore maju mimochodom neobmedzenu municiu...
Ked vas zabiju hra sa nekonci , po case vas partaci mozu oslobodit na mape v niekolkych miestach (V miestnosti sa objavite a partak vam musi otvorit dvere)...
Ked su vsetci clenovia incapacitated (lezite na zemi a mozte strielat pistolkou a ak vam nikto nepomoze zomriete) tak sa hra konci , to iste ked su vsetci dead samozrejme , zacina za znova od zaciatku mapy...
Tot zatial asi vsetko.
Grafika je na maxime celkom obstojna , navyse hra sa rozhybe pekne aj na slabsich zostavach a o to Valve asi slo
)
//edit: tak pozeram nejake screeny a asi tam bude viac postav... dnes zahram napisem zvysok.