Zdravim. Mam problem s mojim ani nie dvojmesacnym bookom, vlastne s jeho adapterom
. Doteraz bolo vsekto v poriadku, no v poslednom case mi nechce nabijat. Ked notebook pouzivam dlhsie tak bateriu vyberam aby sa zbytocne nenicila a teda ficim na sieti, no parkrat sa mi uz stalo ze sa z nicoho nic vypol, teda ako keby sa kabel odpojil ale pritom bol zapojeny /s elektrickou zasuvkou nieje problem, skusal som aj v inej miestnosti./ Mam pocit ze bude problem s koncoukou, pretoze na zaciatku ked som ntb kupil tak drzala poriadne, teraz ma taku, miernu volu, da sa s nou trosicku hybat ale neda sa povedat ze vo vstupe lieta. Ked koncovkou trosku pretocim nahor alebo tak, ked ntb dviham alebo podobne tak prestane nabijat, treba vytiahnut a dat spat a po mierno hrajkani sa opat nabija. Niekedy ale ukazuje ze je zapojeny ale pritom sa nenabija aj ked by mal /nemam nastavene ziadne obmedzenia, plan napajania vlastny./ Neviete co stym moze byt ? Ntb je kupovany z electroworldu, kde potom mam riesit pripadnu reklamaciu ?