Tak sa tu tá diskusia pekne rozbehla..
Ďakujem za Vaše názory..
Aby som teda upresnil rozpočet, chcem sa vojsť do cca 600€.
Ale výber mám stále ťažký, niekto mi odporučí Toshibu, iný je zasa proti nej, osobne sa mi tiež pri porovnaní s HP alebo Lenovom, čo som uviedol, veľmi nepáči, takže túto alternatívu hneď odmietam..
Čo sa týka toho Aceru TimeLineX, je to výborný notebook, keď som na neho narazil, hneď ma zaujal hlavne tou výdržou.. Keby mal mechaniku, tak neváham ani sekundu..
14" notebook nie je oveľa väčší ako 13,3", to je pravda, ale vadí mi každý cm navyše.. Chcel som čo najmenší book s mechanikou; pôvodne som uvažoval o 12", tam je ale v tejto cenovej kategórii veľmi mizerný výber (ak vôbec nejaký je)..
Lenovo ako také považujem za dobrú značku, ktorá robí kvalitné notebooky.. Aspoň vždy tomu tak bolo, neviem ako teraz..?? Čo sa však týka tohto notebooku (IdeaPad Z360), mám trošku strach, lebo je to lacnejšia modelová rada, tak som si neistý. Dizajnovo sa mi ale veľmi páči, a aj HW-stránka je veľké plus.
Čo sa týka HP, tak neviem, nemám žiadne skúsenosti (napr. ako je to so servisom na Slovensku?). ProBook ma zaujal, HW výbava je výborná, ale neviem aká je kvalita spracovania...
To Lenovo som videl naživo (nemá kovové veko ani kryt okolo klávesnice - je to len plast s imitáciou), a už som bol rozhodnutý ho zobrať.. Len som ešte trošku zaváhal, a potom som našiel tento ProBook, ktorý taktiež spĺňa moje požiadavky, takže teraz mám dilemu...
Uvítam ešte ďalšie príspevky, alebo ak viete o nejakom obchode v okolí Skalice (na záhorí), kde ho majú (HP ProBook), napíšte, šiel by som si ho tam "omakať" naživo, a rozhodovanie by bolo možno ľahšie..