Notebook strednej multimedialnej rady, je to dobry book, neprehrieva sa, neprehyba, hlinikova uprava + plast = vpohode, ma vacsiu vydrz na bateriu vdaka ULV procaku
Vykonovo dostatocny na kancelarsku pracu (internet, office, filmy a hudba), vhodny aj na hry = ma GT840M co je teraz najvykonnejsia grafika (vykonejsia ako terajsie AMD 8750M a GT740M cca o 38%) A cca do 700 euro, procak vpohode, celkovy vykon na hry brdzi grafika a nie procak... Rozsiril by som RAM na 8GB ci uz casom alebo teraz alebo isiel rovno do konfigu >
http://www.lenovo-shop.sk/lenovo-ideapad-z50-70-4-2472Asi myslis ThinkPad Edge a IdeaPad tak ten thinkPad edge je stredna podnikova rada od Lenova, ktora je spolahlivejsia, kvalitnejsia a odolnejsia od mulitmedialnych rad = IdeaPad. ThinkPad zacina cca od 1000 euro a to je najvyssia podnikova rada od Lenova ktora ma legendarnu spolahlivost, odolnost a kvalitu
. Podnikove rady nie su urcene na hry, ked chces hry chod do IdeaPadu... napis urcenie ked nevies a viacej poradime, ak chces na hry hento lenovo okolo toho stropu mas TOP na hry.