Tak ho už mám a som spokojný, samozrejme nečakal som od "Monolitu" z Lenova zázrak, ale na základné veci a net ide ako má, dovolím si malú recenziu
Je neuveriteľne šetrný pri zaťažení 17W spotreba a pri pokoji aj okolo 15-16W takže na záložný zdroj alebo bat. výborné, hlavne keď kľakne elekt.sieť a s 18W monitorom to pokojne pustím aj na solár. panel. Chcem ešte podotknúť, že konektor pre audio výstup je iba z prednej strany, čo dosť obmedzuje mať otvorené predné dvierka, stroj môže byť v zpriamenej polohe ale aj naležato, určite odporúčam doplniť Ram aspoň na 4GB lebo gr.karta zožiera aj z tej čo tam má okrem svojich 512 MB, no a W7 chce viac, "monolit" ma trochu prekvapil hlučnosťou asi ako pri notebooku a dosť vysokým tepelným asi slabšie riešeným odvodom tepla, ale vŕtať do toho nebudem
inak je to krásny stroj a každý si ho vzhľadom zamiluje a aj nežné polovičky si ho radi pohladia.
Má to dostatok USB vstupou, pod predným panelom čítačku kariet + 2x predné a 4x zadné usb, HDMI, klasika VGA ethernet a príprava k tv (primárne určený ako dokovacia stanica k tv) audio a mic výstup, k cene setu v peknej krabičke v tvare kufríka je aj dobrá klávesnica a trochu nešťastná veľká myš, chce to wire myšku aby nevadili káble poprípade aj klávesnicu wire. cena priaznivá, nebudem robiť reklamu hľadajte..okolo 200ečiek a o niečo málo vyššie aj s Win7
Na záver...tradá, keď to padne, elektrárne mi môžu fúkať tam dole práškový cukor
lebo to utiahne aj záložný zdroj dobitý solárom...a všetko základné čo k netu a ľahkej práci potrebujete.