s výdržou je to na moj vkus veľmi fajn. ked je plno nabitý a pracujem tak normálne tak mi ukazuje viac ako 5 hodín a je to viac menej reálny odhad, lebo skutočne vydrží solídne dlho.
aby som pridal jednu vec čo má irituje - touchpad. ked chcem scrollovať dokument, tak často sa mi stane že dám prst na ten pravý bok a idem s ním jemne dole, ale v dokumente naraz skočím hore a potom idem dole; alebo sa mi stane, že sa mi dokument začne posúvat hore súvisle; dalšia vec čo je v podstate smiešna (niečo ako v priateloch, ked Ross riešil, že si nemože vybrať medzi dvoma ženami) - touchpad je veľký. je to fajn, ale ked píšem v dokumente tak mám položené zápastia pri touchpade, a pomerne často sa stane, že ľavou dlanou buchnem na touchpad, kurzor mi tak skočí niekde inde a veta ktorú píšem pokračuje v tom mieste kam som klikol kurzorom.
dalšia blbosť - zistil som, že sa dá plast pod touchpadom (teda na tej hrane pc, kde je dolná hrana touchpadu) ohýbať a teraz to musím furt testovať či sa to nezlomí
neviem či poznáte ten pocit ked vám to nedá nechytit to. ohybný je aj plast v tej časti ako ked je comp zavretý, tak na veku monitora vzadu. ale tam nemám nutkanie to ohýbať, lebo sa to dá len ked je zatvorený.
inak som s plastmi spokojný. zaujímavé, že ani sa na nich nerobia velmi otlačky
viem že tú popisujem detaily, ale tak si hovorím, že do tohto vlákna dám nejaké informácie, aby niekto kto sa rozhodne si to kupovat tak mal info