mnoho ľudí tvrdí že ASUS ma kvalitnejšie produkty ale nenašiel som žiadnu recenziu na ten model takže neviem. Ten Lenovo má zase dosť dobre recenzie, ale väčšinou som ich našiel na stránkach typu lenovoblog takže predpokladám že vlastný produkt nebudú recenzovať tak ako by to urobil niekto z vonku.
Poraďte mi čo by ste zvolili vy nehľadiac na cenu. Kto ma podľa Výás kvalitnejšie produkty Lenovo alebo ASUS ? nemám skúsenosť ani s jednou značkou.
ja osobne, ak by som mal k dispozicii 800€, tak idem do Y500 a dokupim tam este 4GB RAM a mozes sa aj hrat vo FullHD rozliseni. pri tom asuse co si dal, je tiez FullHD rozlisenie, no ta grafika nerozbehne nove hry v takej kvalite
P.S.: nehladal som na inych strankach, takze je moznost, ze su tie laptopy niekde aj lacnejsie
Ist do ASUSu ma zmysel len v pripade, ze hladas naojza vysoky vykona nemas peniaze. Kupovat to ako notebook kvoli spolahlivosti ... dufam, ze ti ludia nie su kamarati, lebo ja osobne by som sa s nimi prestal bavit
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!