Mohli by ste mi poradiť, ktorý notebook je pre človeka, ktorý pracuje na Photoshope, na internetových stránkach a občas si chce zahrať nejakú dobru hru ten najlepší?
ja by som isiel do toho lenova, je to kvalitny a vykonny notas s dobrym hodnotenim, toshiba je fajn, ale ta co tam mas ma zdielanu grafiku a to nie je na dobru hru najlepsie
no ta nvidia g210 tiez neni bohvieco. ak si chces na tom zahrat aspon hry ako far cry 2 alebo nfs shift tak potom pohladaj nieco co ma aspon ati 5470
inak radsej by som uz zobral notebook s nobvymi procesormi core i3/i5
benchmark v 3dmark 05 ti je na 2 veci lebo to je akoby si benchmarkoval half life 2 a od toho odvodzoval ako pojde v novsich hrach, ked uz tak 3dmark06 tam ma 5470 o 1000 bodov viac a v hrach je tiez vykonnejsia asi o 20% a hlavne kde je 5470 tam su uz vacsinou aj procesory core i3/i5 ktore tiez spravia svoje
560 je vynovena 550 takze ceny nemozu byt ovela vyssie lebo 560 nahradza v tej konfiguracii tu 550 ktoru si dal, novsia grafika novsi procesor a mozno minimalne konstrukcne zmeny, samozrejme sa viac oplati 560
a ta fotka g560 z micom je asi ta spravna a ostatne su 550, zda sa mi ze 560 dostala inu povrchovu upravu