Zdravim..potrebujem od vas poradiť lebo už som zufaly..
Dnes som naštartoval notebook, všetko začalo bežat ale obrazovka bola čierna,diody blikali,ventilator hučal,proste ako keby ntb pracoval.Ale nenabehlo na obrazovke nič,ani logo windowsu proste sa nič nenačitavalo..Hned mi napadlo že to je niečo nedobre a spomenul som si na to že to môže byť vadnou ramkou..Mam 2x4GB tak som rozobral ntb a pomaly skušal že ktora bude vadna..prišiel som nato že s jednou mi to sem tam načitalo a s tou druhou nikdy..vybral som ju a nechal iba tu "dobru"..
Ale prišiel som na to že s tou dobrou ramkou to nie vždy načita a monitor nie vždy zasvieti..
Proste z 10 pokusov sa notebook zapne asi 2x..Nechapem to...ved keby odišla graficka tak sa predsa nezapne a nebude normalne ist...v čom by mohla byt chyba? Je možne že aj ta druha ramka je zla? Ved predsa keby bola zla tak mi ani nenačita windows..ale mne ho sem tam normalne zapne a monitor beži...Alebo je chyba v displayi? Notebook je 2 meiace po zaruke takže bud nato pridem ja sam alebo servis...Najhoršie na tom je že notebook potrebujem každodenne,tak ho radšej teraz ani nevypinam len davam uspat.. Dik za rady
|