Fu, teraz rozmyslam, ako som to vlastne robil. Lebo je pravda, ze nieco som tam na zaciatku pri rozbiehani hned po kupe zadaval.
Je mozne ze nejaky ucet na gmail som vytvoril, len nech sa to rozbehne. Ale neskor pri samotnej instalacii SIGICu sa ma pytalo, ci to chcem nejak parovat s uctom. S tym ze ak ni, bude problem pri obnove udajov v pripade preinstalacie, ... (moj pripad). Ale vtedy som to pokial sa dobre pamatam dal nesparovat, kedze ten ucet sa mimo toho co si s nim robi tablet nepouziva.
Skusil som teraz akurat pomenit na vsetkych mailoch hesla. Z inych adries som na ne poslal skusobne spravy. Do PC, NTB a telefonu mi prisli vsetky. Do tabletu len 1 zo 6. Aj na tablete aj na fone mam android 4.4.2. nastavenia su totozne. V telefone to ide bez problemov, v tablete to nefunguje?
Moze nieco vyriesit zresetovanie tabletu? Alebo to dat reklamovat?
Ak resetnut, je teda nejaka moznost zalohovat tablet, alebo sa skusit spolahnut na to, ze po restarte mi to hadam nabehne z toho gmail uctu. Dufam ze vypatram co to bol za ucet a spomeniem si na heslo
// Spojený príspevok Pia 06.02.15 14:43Mozno som na to prisiel.
Aj ked teda zatial su to len domnienky, ale zda sa, ze to funguje.
Tablet ma vnutornu pamat 16gb. Je mozne ze tablet si spravy neuklada do vlastnej pamate, ale iba zobrazuje to co je aktualne na nasom servery sprav?
+/- mesiac dozadu som zapajal novy PC, kde som dal ako mail klienta OUTLOOK. Nevedel som ze v nom to treba nejak extra nastavovat to, aby po stahnuti ostali spravy aj na servery. Kontroloval som totiz server cez web rozhranie a zistil som, ze na nom nemame ziadny spravy. Takze v outlooku som nastavil, aby sa po stiahnuti spravy nevymazali zo servera. Rozposlal som novu seriu skusobnych sprav a prisli tak ako mali na vsetky zariadenia a uz sa zobrazuju aj na servery.
Vychadza mi z toho teda len to, ze tablet si spravy neuklada, ale ukazuje len to, co je aj na servery. A kedze outlok to zo servera priebezne mazal, tak tablet nic nestahoval. A ked aj nahodou stiahol nieco skorej, ako to outlook vymazal, tak to zobrazovalo len do momentu kym sa nezapol outlook a ten spravy vymazal.
hm?