Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 17.03.13 Prihlásený: 12.12.24 Príspevky: 15082 Témy: 126 | 126 Bydlisko: Moldava nad... |
ja by som zobral, ak by boli vsetky 3 3G, nielen hlavna. no a este by to nemusel vyrabat LG.
ale ako sa pise v diskusii k clanku, 3Sim maju Cinania uz davno, ziadna novinka.
_________________ Toto je podpis. |
|
No vidíš a to my si myslíme, že vyspelá západná Európa a USA. A pritom u nich sú viaceré veci bežné, u nás nie. Inak ja by som bral kludne aj 3-SIM, ako východziu by som si dal o2 a Tshit a pomaranč možno dáke kreditné mobilné nety na občasné brousovanie netom.
|
|
Registrovaný: 30.01.08 Prihlásený: 26.08.24 Príspevky: 2191 Témy: 115 | 115 Bydlisko: LC,VK,TN |
je uplne bezne, ze v cine je xy high endovych smartfonov, ktore donedavna na slovensko ani nepachli. Dual sim tam bol uz vtedy ked u nas ludia ani nevedeli, ze je nieco take mozne. Na svk si neviem celkom predstavit, ze by to malo uspech..Doteraz existujeme s 90% podielom single sim telefonov, sok pre ludi by bolo, keby sa odrazu zacali predavat len dual-sim telephony
_________________ Pixel 7 Pro Kia Sportage HEV |
|
Registrovaný: 17.03.13 Prihlásený: 12.12.24 Príspevky: 15082 Témy: 126 | 126 Bydlisko: Moldava nad... |
ide o to, ze tu vacsina ludi berie mobil od operatora. no a mozes hadat kolko ich zaradi do ponuky dual/tri-sim... (napoveda: 0)
|
Registrovaný: 30.01.08 Prihlásený: 26.08.24 Príspevky: 2191 Témy: 115 | 115 Bydlisko: LC,VK,TN |
no uz pomaly zaraduju do ponuky dual-sim telefony, ale je to velmi opatrne
_________________ Pixel 7 Pro Kia Sportage HEV |
|
Ak niekto zaraďuje dual sim, tak férový o2. No zdierajúci tshit a pomaranč, to nehrozí. Šak kto by im aj platil tie predražené sovy a happy paušály
|
|
aha, to som ani nevedel. je tam par Nokii, Huawei, Prestigio a Alcatel. bude to asi suvisiet s tym, ze v O2 je najviac utecencov z inych sieti, ktori si z nejakeho dovodu musia nechat aj dalsiu SIM, ci uz sluzobnu, alebo kvoli nejakym nekonecnam.
ale stale je to mozno tak 7 modelov zo 150 mobilovej ponuky u 1 operatora.
|
Pochybujem, že ten kto ide do o2 si musí ponechať SIM. Ak sa pozreš dobre na štatistiky prenosu čísiel, v o2 je toho najviac. Ľudia tam idú. Naopak z pomaranča zas najviac utekajú. Prečo asi? Si pozri tie ich zvieracie paušály Za 20 € máš paušál s tušim 500 MB dátami, ale ak máš paušál za 30 € ten vyšší, máš tam 10 MB na dáta, rovnako ako v najnižšom. To je super logika čo? To sú proste zmrdi pomarančoví, ako dokážu využiť ľudí - zaplatia viac a ešte im dajú aj menej dát. A teraz čuduj sa svetu, že od nich idú preč. Ja byť na mieste niekoho že som v pomaranči, idem preč, jak by mi len nohy stačili.... Už len platiť týmto zdieračským ***** to už by mi len bolo treba. Dôvod využitia Dual SIM by som videl v inom. Jedna SIM na volanie, druhá (dátová) na net. Aj ja by som to tak spravil. Na vše by som mal o2 a na net telekom/pomaranč. U nich je fakt čo kukám dobrý len ten mobilný net. Vo všetkom je super o2, jediné, čo majú na je ten ich super mobilný net.
|
|
myslel som to tak, ze najviac ludi prechadza so sukromnymi cislami do O2.
ale vela ludi ma tiez vselijake sluzobne/firemne SIM, ktore si nevyberali, pripadne potrebuju cislo na "prijem" od rodiny a znamych, ktori maju nekonecna a tie su vacsinou oranzove alebo ruzove.
btw ruzovy operator nie je o nic lepsi ani v zahranici, ale zatial som neodisiel, lebo platim velmi malo, takze sa to da prezit.
|
|
DMaMT píše: Pochybujem, že ten kto ide do o2 si musí ponechať SIM. Ak sa pozreš dobre na štatistiky prenosu čísiel, v o2 je toho najviac. Ľudia tam idú. Naopak z pomaranča zas najviac utekajú. Prečo asi? Si pozri tie ich zvieracie paušály Za 20 € máš paušál s tušim 500 MB dátami, ale ak máš paušál za 30 € ten vyšší, máš tam 10 MB na dáta, rovnako ako v najnižšom. Uz sme sa o tom bavili, neviem preco nechces, alebo nedokazes pochopit, ze mobilne data nie su jedinym faktorom, ktory ovplyvnuje vyhodnost resp. nevyhodnost pausalu... Je to ako hodnotit auta podla poctu dvier. Toto auto ma 4 dvere, je dobre. TOto ma 5 dvier, je este lepsie. Ale toto ma len 3 dvere, tak to je smejd...
|
|
Nie. Ja som to bral z toho uhla, že dotyčný pripláca a dostane menej. Adekvátne by bolo, ak by mal za 20 € napr. 500 MB dát, 200 SMS a 60 min hovorov, za 30 € by mal napr. 500 sms a 120 min hovorov, no to samo o sebe hodné neni 10 €, takže neni dôvod znížiť počet dát 500 MB na 10 MB. Mali to proste nechať minimálne na 500 MB ako v nižšom balíku, alebo aj to navýšiť, ak človek platí viac. Na toto celé narážam. Celkovo sú tu u nás tie ceny príšerne premrštené, v zahraničí to majú oveľa lepšie. Teším sa na deň, keď EÚ bude aj na niečo dobrá a ak sa zruší roaming. A potom ak si bude môcť napr hocikto zo SR kúpiť lacné a výhodné ponuky od operátorov napr. z Nemecka. / OK dobre, šak nebudem tu teda riešiť dáke predražené paušály, je to každého vec. No mať fon s troma simkami, to by bola prča Dal by som si o2 + tesco mobile + fun fon
|
|
|
Ale napr moj otec ma 20-30 telefonatov denne , telefonuje skoro nonstop Ale internet-co to je, nevie ani zapnut pc, a tak ma nejaky internet v pazi,ide mu oto aby mohol vela volať
A tak mu oranžova sedela najviac.....
Komu to nevyhovuje tak nech ide inde, každy je u toho operatora kde mu to vyhovuje ... Ked to nevyhovuje tebe,tak nic ides inde, pripominas mi hornaka med tvrdil ze jemu stači jedna poisťovňa a ostatne by mali zrušiť
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 13 ] | |
|