dopredu sa ospravedlňujem, ak som tému dal do zlej kategórie. nenapadlo ma, do ktorej kategórie som to mal dať. ak to náhodou budete chcieť zmazať dajte mi prosím vedieť.
takže už v nadpise je spomenuté, o aký telefón ide, a čo konkrétne sa mi jedná. kúpil som pre priateľku ten telefón. kupovaný bol zrejme na akciu v T-Mobile. keďže mám v T-Mobile známeho, tak som telefón kúpil s tým, že ho dám odblokovať a dám ho priateľke, aby si do neho dala svoju Orange kartu. no nastal problém. známemu som povedal o aký telefón ide a dal som mu IMEI číslo. o cca 15min mi volal, že telefón nepôjde odblokovať, nakoľko mu systém nechce vygenerovať kód na odblokovanie. problém je v tom, že telefón je ešte stále v ponuke T-Mobile. povedal mi, že mám 3 možnosti.
tou prvou je počkať, kým T-Mobile stiahne ten telefón s ponuky, aby sa mohol v systéme dopracovať ku odblokovaciemu kódu.
druhou možnosťou je dať si ho odblokovať v nejakom servise, čo má obrovskú nevýhodu. povedal mi, že by som tak automaticky došiel o záruku.
tou treťou poslednou možnosťou je kúpenie sim karty, ktorá dokáže odblokovať telefón.
Vás by som sa chcel spýtať, či je nejaká možnosť dopátrať sa ku kódu na odblokovanie. pozeral som po nete, použil som google ale nikde nič. ak som aj našiel program na odblokovanie mobilov, tak toto LG tam nebolo. alebo tam boli iba staršie telefóny.
|