Zdravim kde moze byt problem ze moje LCD LG L1919S blika pri 75hz uz dost malo ale da sa vidiet a pri 60hz pomerne vela. mam prepatovu ochranu a aj tak.
tie hz by nemali mat priamy vplyv na blikanie, kedze je to len teoreticky rychlost otacania pixelov na monitore. ty mozes vidiet maximalne blikanie podsvetlovacich trubic. skus dat maximalny jas, aj kontrast, ci to bude robit stale. ak to blikanie vylozene vadi, a prekaza, tak si myslim ze je to dovod pre reklamaciu.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
takze som dal na maximum jas,kontras a robi to stale ale som zistil ze na bielych farbach to skoro nevidiet a na ciernych farbach o dost viac. Bohuzial reklamacia nepojde lebo nemam zarucny list, vlastne mi ho nedali :-( a ani blok uz neni, takze ho budem musiet spravit sam a nieco.
skusal som rozne ine kable vga,el. kabel - ac nepomohlo, vyskusal som inu graficku kartu nepomohlo, takze asi nic nepomoze. Este som nasiel takyto otvor vzadu na LCD pozri obraz.
to bude nieco ako zamknutie monitora, alebo nieco take v manuale k tomu neni nic? mozno to bude nejaky servisny otvor, ale pre bezne pouzivanie to pre teba nehra ulohu.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC