Na serveru PocketNow se objevila zmínka o sedmičce chytrých telefonů se systémem Android a Windows Phone 7, které by měl korejský výrobce LG uvést na trh ještě do konce tohoto roku. Těšit se můžeme na velké displeje, výkonný hardware a stylový design. Je zřejmé, že se LG nechce nechat zahanbit a pro boj s konkurencí si připravila pestře vybavenou flotilu. Své zástupce ale vyšle i mezi levné telefony.
To je naopak parada ) Mam averziu voci Samsungu, HTC sa mi poslednu dobu tiez nejak prestava pacit, takze som myslel, ze jedinou volbou bude Nokia s WP7, ale toto LG vyzera bozsky
A jo:( takze single-core ... tak nic
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
on už sa vyrába, alebo plánuje vyrábať nejaký WP7 telefón s dvojjadrom? Pokial viem tak single core bohate stačí, možno ho len dajú na nejakú vyššiu frekvenciu
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
Este nie, ale celkovo tych telefonov nie je vela a tak som dufal, ze koncorocne modely to uz ma budu. V podstate je jedno jadro dostacujuce, ale celkom sa mi paci predstava pustat si filmy na PDP z telefonu. Tiez by som sa rad stal WP7 "ovcou", tak hladam nieco co mi to umozni skombinovat
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
mango má byť ešte viac optimalizované a dve jadrá by zbytočne zvyšovali cenu a už takto sú tie telefóny dosť drahé a skoro nikto ich nekupuje. Keď tam dajú 1,5 GHz single core tak to bude s velkým prehladom stačiť
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W