Ponúkam na predaj tablet Linx 7 s Windows 8.1.
- 7" IPS dotykový displej s rozlíšením 1280x800 s podporou multitouch a možnosťou automatického otáčania podľa polohy ( na ležato, zvislo )
- Intel Z3735G štvorjadrový procesor
- SSD Disk s kapacitou 32GB spolu s 1GB RAM zabezpečí rýchly štart ( cca 5 sekúnd pri úplnom vypnutí a 1 sekunda zo spánku) a skvelú odozvu systému.
- HDMI výstup v podobe MicroHDMI konektora vďaka ktorému môžte tablet pripojiť na TV/Monitor.
- Micro SD (s podporou kariet do 64GB)
- MicroUSB, WiFi, Bluetooth
- 2Mpix predná a zadná kamera.
- Originál Windows 8.1 v slovenskom jazyku - s možnosťou bezplatného upgradu na Windows 10
Nainštalovaný dodávaný originálny Microsoft Windows 8.1 SK.
Nakoľko je to plnohodnotný OS, obsahuje aj klasickú plochu a fungujú aj všetky programy a hry z PC.
Možnosť bezplatného upgradu na najnovší Windows 10.
Tablet som používal na prehravanie cez KODI, nasledne konzum netu a nejaka ta hra (Hearthstone).
Podporuje takisto multitasking kedy si obrazovku jednoduchým gestom rozdelíte na 2 polovice na ktorých bežia nezávisle od seba rôzne aplikácie.
Svojou nízkou váhou, malými rozmermi a štíhlou konštrukciou je veľmi dobrým pomocníkom aj na cestách.
Inač nieje to úplná no-name čína, sú naň dostupné drivere aj pre W10 /sám som ho skúšal/ + ma vcelku rozšírenú komunitu a vlastné fórum.
Takisto som čítal že je možné za pomoci upraveného biosu spraviť z neho dualboot s androidom + windows 8.1, ale osobne som to neskúšal nebola potreba.
Tablet je v komplet balení (krabica, manuál, nabíjačka), je ako nový, na displeji bola od novoty folia takze displej v 100% bez škrabancov.
K tabletu pridám redukciu z microUSB na klasické USB /USB OTG/
Cena za komplet :
79€.
ALBUM