Ahojte,
nedávno som si kúpil vyššie zmienené slúchadlá, zvuk majú krásny, všetko je super, ale až potom keď som išiel hrať Zaklínača 3 tak som si všimol, že keď som v jaskyni tak zvuk chodenia sa prehráva hlasnejšie v pravom slúchadle. Prehráva sa aj v ľavom, ale oveľa slabšie. Ale moc váhy som tomu neprikladal, a hral som ďalej. Neskôr ten deň som si išiel pozrieť seriál 11.22.63 a zas, v intre len niektoré hudobné nástroje hrali hlasnejšie v pravom slúchadle. Tak to ma už nahnevalo a hľadal som na Googli ale ľudia tam najmä menili len v Prehrávacích zariadeniach stále tú istú vec, ktorá mne nefunguje. Dnes som si chcel z nostalgie zahrať po mnohých rokoch Minecraft a tam je zuvk chodenia prehrávaný len čisto v pravom slúchadle. Ostatné zvuky (zvieratá, ničenie materiálov apod...) sú v poriadku. Niekto na internete hovoril zmeniť rovnováhu zvukov vo Windowse, ale toto mi rozhodne nemôže pomôcť keďže sa týmto zlým spôsobom prehrávajú len niektoré zvuky. A tak sa obraciam na vás... vie mi niekto prosím pomôcť?
Ďakujem
_________________ M/B: GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Intel Core i5-4460 MSI AMD R9 380 8GB RAM Windows 7 Home Premium 64bit |