Caute mam ensi problem ked mam zapnute repraky a hlasitost dam na minimum alebo na maximum (nic nehra proste aj ked mam vypnuty aj zapnuty pc ) tak mi tam hovoria nejake hlasy nieco ako nejake anglicke radio ... mozu byt vadne nejake tie repraky ci je to normalne ze zachytavaju nejaky signal alebo co...
ci je sa to da reklamovat ...
uhm co ? sry ale co je ten keramiky ... a kde to kupim co to stoji a neposkodi to nieco ? sry ale vies chcem sa riadne na to spytat a ako pararelne proste do kazdej diery ?
Takze vysvetlim:
Radiovy signal(silny) chytis tak ze mas zdroj,k reprakom.napetie zo siete sa znizi a je ho treba usmernit,a na to sluzi dioda.A ked sa tam dostane signal z radia,dioda ho usmerni(detekuje,oodeli od nosnej vlny) a ked to nei dobre sparavene tak to ide dalej do zosiku,korekcneho zosiku,a oni uz ten signal zosilnia.
Mozes to odstranit tak,ze das ku kazdej usmernovacej diode paralelne(vedla nej) keramicki kondenzator,ktory ro nepusti...
To co v inom vlakne pisali ze je to ON-BOARD zvukovkou alebo PSU je blbost podla mna.
ok no to by som aj pochopil ale este stale neviem kde vlastne sa to dava na tie jacky co davam do zvukovky ci na kabel co zapinam do elektriky ? my tie dva kolicky co idu do zasuvky
sry nehnevaj sa ale v tychto veciach som trosk mimo a chcem to poriadne vediet
_________________ CPU : AMD phoenom X4 9550+ RAM : 4 GB GPU : ATI sapphire 4870 512mb HDD : 500 Gb
Zdroj : fortron epsilon 600 W
Nie,musis rozbrat napajaci zdroj tych reprakov.
Je asi v bedni kde je subwoofer,nepoznam tento typ...
Ale ako vidim,nevidis do toho a mohol by si to viac pokazit,NIC V ZLOM
ty brdo tak to som skoncil to ja sa ich ani nedotknem by som daco odfajcil no nic mam smolu kurnava ... mi to lezie ale na nervy nejakych rusov pocuvat
ale diky moc aj tak
_________________ CPU : AMD phoenom X4 9550+ RAM : 4 GB GPU : ATI sapphire 4870 512mb HDD : 500 Gb
Zdroj : fortron epsilon 600 W