okraj by som zjemnil
stredny(vertikalny) oddelovac by som nedal ciernu ale nejaky mix farieb, pripadne strede spravit jednu farbu pod druhu formou web 2
a horizontalny pasik ten cierny by som dal aby hore nezasahovla a dal svetlo biely nieco ako odlesk smerom dole
/ked is to spatne precitam znie to hlupo ale mozno ti to pomoze
_________________ CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Jedinemu co som dobre neporozumel je to pripadne strede spravit jednu farbu pod druhu formou web 2 , mohol by si to lepsie vysvetlit, naj. dat odkaz na zivu ukazku ?
Mne sa to paci...
horny, dolny a parvy okraj je sice trochu zubaty, ale to uz je detail. myslienka sa mi paci (aj ked coskoro ta tu niekto zvozi zato ze nemas ciernobiele a jednoduche logo
Nepáči sa mi ...
1. určite by som zrušil ten inner shadow alebo čo to je, a práve naopak, buď tomu pridal tieň, alebo vytvoril druhú vrstvu a pohral sa s blurom. Text je oničom.
Logo ako celkom pôsobí rozmzane, čo je napričínené práve textom (hlavne) a tým prechodom ...
Uplne zrusit vsetky tie vnutorne tiene. Prechod z tej modrej do zelenej zrusit!! Daj to sem väcsie je to takto strasne kostrbate...takisto aj ten vnutorny gradient s tou tmavsou modrou a zelenou daj na mensiu viditelnost a tie vlnky či čo to tam je tiež!
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Po niektorych vasich radach som dospel ku niecomu takemuto (hore stare, dole nove).myslim ze je ovela krajsie. Font nebudem menit urcite. A prvdepodobne to v takejto podobre uz necham.
Este zrus vnutorny tien v tom pisme a ten gradient zrkadlovy co je na oboch stranach daj tiez jemnejsi. A skus nam to ukazat vo väcsej verzii...je to predsa logo.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.