Ospravedlňujem sa za amatérsku otázku, ale neviem si niečo vysvetliť.
Mám dve domény u dvoch rôznych poskytovateľov. Nainštaloval som si na obidva servery toto:
Odpoved na otazku ci ma nieco JS so serverom je, ze moze mat (pogoogluj server side javascript).
Odpoved na otazku ci moze nastavenie servera zapricinit ze ti nefunguje konkretne tvoja stranka je nie. Skontroluj ci ti sedia vsetky cesty (velke/male pismena).
GoodWill:
všetko som skontroloval, cesty sú správne. Pokusne som nainštaloval hore uvedený príklad do samostatných subdomén, aby to bolo čo najviac identické a výsledok je ten istý. Na jednom serveri to šlape, na druhom sa iba sobrazí stránka, ale JS nefunguje. Iné JS mi však na druhom serveri fungujú.
No som z toho blázon.
a nemas na tej stranke kde to nejde nejaky iny JS ?
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
v hover.js ti chyba bodkociarka za document.getElementById("objekt_" + ind), to je cela veda
takze pochybujem, ze ten isty skript ti na jednom serveri isiel a na druhom zasa nie...