baumax píše:
blashkowitch: nemozem s tebou suhlasit !
ja tiez pouzivam TC, ztiahol som ho free z ghisler.com, je to Shareware !!!
ja tiez nie som ziaden pirat, ani warezak, ty tu miesas hrusky s jablkami
hovoris trocha odveci, spominas vykradnutie IE, mozilly, ale dulius, ak si si nevsimol hovori o programe na ftp spojenie a TC naozaj ma hrube bezpecnostne chyby, ktore ine programy nemaju
takze si povedal dalsiu blbost, ze je jedno aky program budes pouzivat, mas v tom trocha chaos. je velmi dolezite aby clovek pouzival program, ktory napriklad neuklada ftp hesla v nejakom stupidnom subore, ktory nie je ani zasifrovany, ako to robi uz zmienovany TC
ja pouzivam winSCP, je OK, dulius pisal, ze mu nejde ci co. skusal som aj jeho f. zilla -
http://filezilla-project.org/ ale ten mi nepasoval. A neboj chlape, je to free projekt, takze nejakych piratov si odpusti, ja viem, ty mas urcite na vsetky programy zakupene licencie, to je jasne
tvoja prva chyba: TC hesla sifroval jednoduchym algoritmom, ktoreho desifrovat nebol problem ) bolo to vyriesene aktualizaciou, ktora pridala master heslo pre pristup k ulozenym heslam /niekdee som cital, ze bol upraveny aj sifrovaci algoritmus/...nikde netvrdim, ze to nebola bezp. chyba...na vyuzitie tejto bezp. chyby sa muselo stretnut viacero faktorov naraz za interakcie cloveka a nie je to cisto len chyba programu, ale aj cloveka, ktory ho pouziva, to sa neda popriet )
tvoja druha chyba: citaj ma poriadne, co som napisal...a skus chapat kontext celeho prispevku a nie vytrhovat jednu vetu z celeho kontextu...
napisal som, ze je jedno, aky program bude pouzivat, pokial nezmeni svoje navyky pri pc...je ti to dostatocne jasne? ak uz vopred priznal, jeho pc bol napadnuty...firefox a IE bol priklad, nevadi, pochopis nabuduce
tvoja tretia chyba: TC nie je free...
a co sa tyka licencii, ano predstav si, kazdy program, ktory mam v pc a je plateny, ma licenciu...pokial si ju nemozem dovolit, pouzijem free alternativu...je na tom nieco nepochopitelne?
skoro kazdy plateny program ma dnes skoro plnohodnotu free alternativu
predpokladam, ze ak si hladny, tak prides do obchodu a len tak si nieco ukradnes? alebo?
co je nepochopitelne na tom, ze ak na nieco nemam, tak sa s tym musim zmierit a jednoducho to nebudem pouzivat/resp. to nekupim...chcel by som BMW rady 7, ale nemam nan a musim si vystacit s golfom...alebo si ho mam podla vasej warez logiky ist ukradnut? Za kazdym programom je niecija praca...takze asi tak...