Poradit ti nikto nevie lebo si z toho absolutne hlupy. Daj si to spravit kamaratovi alebo sa zmier ze ti peertopeer pojde pomalicky a s problemami. Alebo este jedna moznost: pocuvaj ked ti niekto radi a nerob z neho vola!
koumi píše:
mily Jarko, to neni provokacia, lenze nikto mi tu nevie poradit, tak to skusam viacerymi temami, co sa tyka MAC adresy nejdu mi tam dat ani dvojbodky, a skusal som uz hocico, precital vela for, nielen toto, a mam problem s routrom, lebo mi nechce dobre stahovat s P2P, vypisuje mi problem s NAT a ide strasne pomaly, a ked taham film, mam zaplateny czshare.com tak mi pocas stahovania zamrzne, vzdy na inom mieste, a nie pocitac ani prehliadac ale iba ten stahovany subor. ked dam notebook na kabel, ide bez problemov. a NAT sa musi dat nastavovat, ak sa nemylim je to prekladanie IP adries aby ma bolo zvonku z internetu vidiet, tak neviem ci to nastavim tou MAC adresou alebo ako, ale forvardovanie portov mi asi nestaci, lebo neviem ake vsetky potrebujem, jedine ze by sa dal nastavit rozsah od 5000 do 65000 alebo ako presne su tie porty, neviem...