Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 18 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 23.01.15 Prihlásený: 24.01.15 Príspevky: 4 Témy: 1 | 1 |
Zdravím všetci, mám známeho ktorý má v záujme podporiť/odkúpiť podiely ambicióznych IT projektov na Slovensku. Či už pracujete v rozbiehajúcej sa firme ktorej by pomohol štartovací kapitál, sám rozbiehate podnikanie alebo máte známych ktorý by niečo takéto ocenili atď, všetci sa ozývajte. Podmienky sú hádam iba aby to súviselo s IT, neskor ak bude záujem tak sa samozrejme všetko prehodnotí a súkromne dohodne. Neviem čo k tomu viac povedať, pre viac info sa pýtajte tu alebo do správ. A vy všetci entrepreneuri, ozývajte sa, verím že spolu rozbehneme veľa úspešných firiem.
|
|
|
Myslím, že toto je velmi chabý pokus získať niekoho nápady.
|
|
Registrovaný: 12.10.06 Prihlásený: 23.11.24 Príspevky: 20532 Témy: 79 | 79 Bydlisko: Banska Byst... |
lol, ano, neznamy dobrocinny mecenas, co rozdava peniaze Kto myslis ze ti na toto naleti? A ten, kto ti naleti, si zasluzi naletiet.
_________________ Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM Xiaomi Mi 9 Lite 64GB |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Ten tvoj "známy" by sa mal naučiť lepšie prezentovať, lebo neznámych investorov na Slovensku máme už príliš veľa...
_________________ C#, PHP, ... |
|
|
Viem o jednom podnikatelovi, ktory by potreboval kapital a lahko sa s nim da dohodnut.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Daron, poznáš aj takého podnikateľa, ktorý by kapitál nepotreboval?
_________________ C#, PHP, ... |
|
|
Daron píše: Viem o jednom podnikatelovi, ktory by potreboval kapital a lahko sa s nim da dohodnut. Ja asi tuším o koho ide prispieva aj na toto fórum, však?
|
|
shiro píše: lol, ano, neznamy dobrocinny mecenas, co rozdava peniaze Kto myslis ze ti na toto naleti? A ten, kto ti naleti, si zasluzi naletiet. Ak pod dobrocinnym mecenasom myslis niekoho kto chce investovat do firiem s tym ze na tom zarobi peniaze, bude vlastnit cast firmy ale pomoze dotycnej firme dosiahnut nieco co by sami nespravili tak áno. Asi si nepochopil čo som napísal.
|
|
Registrovaný: 17.07.11 Prihlásený: 29.12.20 Príspevky: 1516 Témy: 3 | 3 |
Ja by som pri sebe veru nechcel tupého zbohatlíka, ktorý si ani nevie nájsť, do čoho chce investovať. Trh je plný startupov, dajú sa ľahko dohľadať a organizujú sa pre ne aj kde-aké akcie. Chce to ale trocha viac iniciatívy ako povedať neschopnému známemu "zožeň mi".
No a to je ďalšia vec: Ako začínajúci podnikateľ s nápadom, prečo by som mal chcieť podporu od niekoho, kto sa nedokáže ani len sám prezentovať?
_________________ Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám! |
|
áno BX daľší ktorý si myslí aký je inteligentný a domyslí si hádam všetko na čo reaguje. Taktiež tento post na pcfore nebol vobec hlavny komunikacny sposob, len som sem napísal či sa nenájdu nejakí inteligentní ľudia s ktorými by sa dalo niečo vykomunikovať, čím viac ponúk tým lepšie sa vyberá samozrejme. Namiesto toho som našiel iba pár znudených fóristov ktorí neodpovedali nic zmysluplne. Btw ďakujem Daron-ovi že jediný odpovedal k veci, pošli mi teda kontakt na toho podnikateľa do správy .
|
|
|
keby si vedel kto je ten podnikatel. On to myslel sarkasticky samozrejme, na takúto "výzvu" nikto so serioóznym záumom samozrejme neodpovie.
|
|
Henry Smith, ak je aj ostatná komunikácia takáto efektívna, tak držím paľce Čo ak som práve ja ten začínajúci podnikateľ, ktorého máš presvedčiť a môže priniesť zisk? Ako ma presvedčíš takýmto prístupom? No nijak, ty ideš očividne len po naivných hlupákoch, ktorí pôjdu rýchlo ošklbať. A ak to nie je pravda, presvedč ma. Kľudne do správy.
_________________ Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám! |
|
|
Napíš sem keď sa nájde dáky chudák čo naletí ,ďakujem .
|
|
BX: pokiaľ na normálny post vyletíš s reakciou plnou predsudkov a urážok tak si domyslím že asi nemám záujem mať s takýmto "podnikateľom" nič spoločné Btw vaša arogancia je naozaj pozoruhodná vzhladom na to že na iných miestach som dostal seriózne a dospelé odpovede.
|
|
Dospelé odpovede? Kde? Ideálne pošli link, alebo aspoň spôsob, akým si to písal inam.
|
|
Henry Smith píše: Btw vaša arogancia je naozaj pozoruhodná vzhladom na to že na iných miestach som dostal seriózne a dospelé odpovede. Keďže tvoje jediné 4 príspevky sú v tejto téme, možno by to chcelo ban za duplicitnu registraciu.
|
|
|
Henry Smith píše: Btw ďakujem Daron-ovi že jediný odpovedal k veci, pošli mi teda kontakt na toho podnikateľa do správy . Ak sa to podari zrealizovat, dostanem nejaku proviziu?
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 18 ] | |
|