caute mam problem ale vobec neviem s cim... naps ked si zahram F1 alebo trackmaniu.. a prejdem trat raz tak mi velmi tra ale ked ju prejdem druhy krat tak tu ize plynulo.. je to nieco ako keby mi trhne kym sa zobrazi daky objekt ale ked sa nan pozriem druhy krat tak uz netrhne neviete cym by to mohlo byt????robi mi to aj v CS 1,6 v kazdej hre mamm,,,,,soztava: AMD Duron 1,6GHz @ 1,8GHz 256MB Ati 9550 Se... vsetky hry hravam na 640x480 Minimum detaily
mam pocit, ze je to tym, ze najprv sa objekt nacita, ked ho prvy krat vidis, graficka karta si ho ulozi a ked ho vidis uz druhy krat, tak si ho nacita z pamate GK a nemusi sa nacitat znova cely.. teda, mozno trepem, ale nieco na tom bude
_________________ Desktop:Asus P5Q Pro, e7200@3,17GHz + AC Freezer 7 Pro, Gainward 4850 + AC Accelero Twin Turbo, A-Data 4GB DDR2 VEE 800MHz cl4, Samsung 640GB Spinpoint F1, Asus 2014-L1T. Enermax Liberty 400W, NZXT Alpha, Samsung 226BW, Razer DeathAdder, Windows Vista Ultimate SP1 x64
„Najľahšie je poradiť druhému, najťažšie je poradiť sebe." Táles
pomaly CPU, malo RAM aj pre WInXP, nieto este pre hry a shitne pomala grafika....co chces este riesit?
Ak chces aby ti sli lepsie hry, kup nove PC, na tej sunke co mas behali dobre hry tak 4-5 rokov dozadu