Ahojte
Trilogiu Mass Effect som uplne miloval a ako jedna z mala hier sa mi uplne zarila do srdca a normalne mi chyba moja Shepardova. Takze ked vysla Andromeda bol to pre mna instant buy. Ale .... je to pre mna nehratelne. Doslova .. nehratelne. Mozno vam to pride vtipne ... ale nemozem tu hru hrat kvoli ... ich ksichtom!!!! Tie ksichty su proste hnus. Taky hnus som este v hre nevidel. Dokonca aj nezmodovane zeny v Skyrime su krajsie ako hento tu. Ved su hnusne, vyzeraju ako degenerati alebo co. To akoze navrhli nejake pridrbane feministky? No proste, mne je hrozne znich smiesno a obcas aj zle. Vobec sa neviem vzit do deja pretoze mi je tych postav hrozne luto ako ked vidite dieta s dawnovym syndromom tak vam ho je luto. Proste absolutne nemam ziadne pocity k tym psotavam a tak ma to nebavi. Ja milujem role play.
Skusil som to zmodovat cez nexus ale marne, vobec im to nepomohlo. Tu treba uz hlbkovu plastiku.
NEVIETE PROSIM VAS O NIECOM? O NEJAKOM MODE CO Z NICH ZROBI PEKNYCH LUDI NA KTORYCH SA DOBRE POZERA? PROSIIIIIIIM
// Spojený príspevok Str 26.07.17 22:34