Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
Autor | Správa |
---|
|
Mal som starý pokazený 80Gb HDD MAXTOR a rozobral som ho.......... no zrazu som narazil na jednu vec.......vedla tej veci co zapisuje na platnu data bola taqa priehradka a v nej boli mickoguličky............neviete čo to je?!taqto to vizerá:ZVONKA:
ZNUTRA:TO ZAKRUžkovane je to o com hovorím
Zbliska:
este raz z hora:
viete čo to je?
|
|
Registrovaný: 07.04.06 Prihlásený: 16.12.14 Príspevky: 3065 Témy: 119 | 119 Bydlisko: Nitra |
sry za OT ale tak je to srasne male newidim, vacsie rozlisenie nemas???!!
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... |
|
|
zmija31 píše: sry za OT ale tak je to srasne male newidim, vacsie rozlisenie nemas???!! ok sory taq tu to maš:
Mal som starý pokazený 80Gb HDD MAXTOR a rozobral som ho.......... no zrazu som narazil na jednu vec.......vedla tej veci co zapisuje na platnu data bola taqa priehradka a v nej boli mickoguličky............neviete čo to je?!taqto to vizerá:ZVONKA:
ZNUTRA:TO ZAKRUžkovane je to o com hovorím
Zbliska:
viete čo to je?
|
|
Registrovaný: 10.02.07 Prihlásený: 14.08.11 Príspevky: 1626 Témy: 22 | 22 Bydlisko: Ziar nad Hr... |
Ktovie ci to nie je na odrusenie vybracii, proste nejaky pohlcovac vybracii.
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre
My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem |
|
|
Devil_SK píše: Ktovie ci to nie je na odrusenie vybracii, proste nejaky pohlcovac vybracii. aha no neviem to su taqe male guličky a mam to po celej izbe taq ma zaujma co to je
|
|
Registrovaný: 07.04.06 Prihlásený: 16.12.14 Príspevky: 3065 Témy: 119 | 119 Bydlisko: Nitra |
omg ako to mozes mat po celej izbe sa ti rozsipalo???
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo .... |
|
|
zmija31 píše: omg ako to mozes mat po celej izbe sa ti rozsipalo??? ano rosipalo......... som to rozoberal...sice bol navrchu papier no strhol som ho atd.
|
|
no moze to byt aj na tie vybracie.... sak to povysavaj... a aj ked to tam das... den disk uz nerozbehas...
|
|
a prečo? sice mi už chýba ta časť čo čítala a zapisovala veci na HDD ale prečo si to myslíš?...ja viem že nie ale chcem vedieť tvoj nazor
|
|
Registrovaný: 09.05.05 Príspevky: 10353 Témy: 206 | 206 Bydlisko: Semily |
HDD jsou v prachotěsném "vakuu".Už jen tím,že ho otevřeš riskuješ poškození.Stačí jen minimum prachu zápis/čtení nemusí být korektní.
_________________ PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,3TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S22 Ultra NtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: PS5 2TB TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207 Block list: Ivan-K, jurgiano, Max64, SKiLEX |
|
|
Luks píše: HDD jsou v prachotěsném "vakuu".Už jen tím,že ho otevřeš riskuješ poškození.Stačí jen minimum prachu zápis/čtení nemusí být korektní.
no ja tam mam same otlačky :D ale ved už pred tým ako som ho otvoril taq nešiel
|
|
tak nejako ako to povedal Luks....
|
Registrovaný: 13.01.07 Prihlásený: 28.05.17 Príspevky: 10032 Témy: 60 | 60 Bydlisko: Dorú Araeba... |
tie gulicky su prachovy a vlhkostny filter, v disku nemoze byt vakuum, pretoze by nesiel. preto je tam otvor na vyrovnanie tlaku, a ten otvor musi byt filtrovany. to boli tie gulicky. hlavne to nejedz. (alebo ano, a uz bude od teba pokoj )
prosim nezakladaj uz viac takychto blbych tem. skus pouzit aspon raz hlavu, resp. www.utfg.net
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC |
|
|
OmeGa píše: tie gulicky su prachovy a vlhkostny filter, v disku nemoze byt vakuum, pretoze by nesiel. preto je tam otvor na vyrovnanie tlaku, a ten otvor musi byt filtrovany. to boli tie gulicky. hlavne to nejedz. (alebo ano, a uz bude od teba pokoj ) prosim nezakladaj uz viac takychto blbych tem. skus pouzit aspon raz hlavu, resp. www.utfg.net ked sa ti nepači taq ju zmaš!
|
|
Registrovaný: 13.01.07 Prihlásený: 28.05.17 Príspevky: 10032 Témy: 60 | 60 Bydlisko: Dorú Araeba... |
smilik znamena joke, navyse v zatvorke. uznavam, nemiestny vtip.. ale co uz. mazat nic nebudem, potom sme obvinovani z mazania prispevkov a upravovania fora ako chceme.
taketo prispevky sa rataju ako spam, resp. posthunting, za to sa udeluje BP, co by v tvojom pripade znamenalo uz ban. (rada, zavri prehliadac, a oddychni si, vychladni, alebo chod spat, zajtra je skola...)
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for"
Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
|