dobry den, mam mikrofon od genius klasicky a neviem z akeho dovodu musim do nich kricat aby sa dalo nieco pocut, okrem toho mi praska zvuk v reprakoch ale to robilo este predtim ked este mikrofon fungoval, uz som preinstaloval ovladace vsetko mozne nastavoval skusal ale nic nepomaha je to zvukovka na zakladnej doske ASUS P5L-MX SoundMAX.
vlez do nastaveni mikrofonu (hlasitost a pod) a zaskrtni mic boost. to ti zvysi citlivost mikraku. a praskanie moze sposobovat zapinajuca sa chladnicka, vytah atp.
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
myslis Zosilnenie mikrofonu ? to je to Mic boost ? A urcite sa to praskanie da nejako upravit, snad, tak prosim poradte, som myslel ze ten SoundMAX je lepsi ako Realtek ale asi som sa mylil Realtek je najlepsi ale co uz ked mam tuto dosku teraz alebo mi poradte nejaku spickovu zvukovu kartu kde by som mohol pripojit aj viac repro
ano je to zosielenie mikrofonu. mic boost. proste to enabluj, zskrtni a ono to pojde. respektive popozeraj ci nieje este niekde postisovany. alebo ci ho nemas nahodou pichnuty v line in
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
nee, vsetko mam nastavene na max, zosilnenie mikrofonu enabled nieco to pomohlo ale nic moc, a skusal som ho aj vzadu aj vpredu napichnut ale ani tak to nepomohlo