potrebujem pomoc, potreboval som laserovku tak som kupil tuto, o probleme s ovladacmi som vedel - stiahol som neoficialne, tlaciaren tlacila normalne cca 2tyzdne, bol som na dovolenke, vratim sa a uz netlaci, tak som sa tym zaoberal asi 2 dni a momentalne som v koncoch - netlaci.........
doska je ASUS K8N Nforce III chipset (myslim)
s ovladacmi, ktore som stiahol je aj soft - na kontrolu tlaciarne - cez tento program my vytlaci testovaciu stranu aj demo stranu ale iny program si ani netukne - win sa tvari ako keby sa strana vytlacila ale z tlaciarne nic nevyleze...
na par minut som vyriesil problem tak ze v spravcovi tlaciarni bola minolta evidovana ako OFFLINE, tak som zmenil na online a chvilu tlacila po restarte compu zase nic...prosim o akekolvek rady..dakujem
ak je treba este nejake info tak pls napiste hned ho sem hodim...
_________________ PSU 500W Fortron BlueStorm II | CPU AMD Athlon X2 3800+ chladeny AC Cooler 64 PRO | MB Asus K8N | RAM 2x 1024MB DDR 400MHz DUAL | VGA Sapphire ATI Radeon x1600pro 256MB DDR2 AGP 8x | HDD Seagate 250GB SATAII 7200ot. 16MB Cache + Segate 60 GB | DVD-RW LG GSA-4163B | Klávesnica logitech UltraX Media | Mys Razer Diamondback | Monitor ACER AL1951 |