Zdravím. Môj disk C má veľkosť 48,8GB. Voľného miesta mám 6GB. Včera som kopíroval film na plochu, ktorý má 2,7GB a vypísalo mi, že nie je dostatok miesta. Pozrel som do My Computer a písalo, že mám 178MB voľného miesta na C ... O_o! Tak som zrušil kopírovanie, vymazal film z plochy, vyčistil HDD, defragmentoval C a mal som 1,75GB voľného ... zvyšok sa proste stratil. Tak som reštartoval PC a keď nabehol, tak mi opäť ukazovalo, že mám 6GB free disk space (tak ako by malo). Dnes ráno zapnem PC a namiesto 6GB mám 2,05GB ... a cca po 5 min. to bolo už len 1,74GB ... a na tomto čísle sa drží doteraz. To čo sa mi deje s voľným miestom na HDD??? Máte niekto skúsenosti s podobným, resp. rovnakým právaním HDD? Fičím na Win 7 64bit a mám tieto problémy len s diskom C. Zvyšné partície a druhý HDD sa správajú tak ako by sa mali. Ďakujem
_________________ PC : MB Gigabyte Z97X-UD5H CPU i7 4790K Noctua NH-U14S RAM DDRAM3 8GB VGA ASUS GTX970 Strix PSU Super Flower 750W Leadex CASE Fractal Design Define R5 "Get that legless witch outta here!!!" |