Neviem ci je to mozne a ani netusim ako by som to spravil. Takze prosim o pomoc.
Ide o pozadie stranky. Sklada sa zo 4 casti, casti 1-3 su nemenne. Od casti A by som chcel, aby sa jej dlzka spravala podla celkovej dlzky stranky (podla mnozstva obsahu na stranke). Kedze sa nejedna o obrazok, ktory by bolo mozne surovo na seba napojit sposobom napr. ze 1cely a z druheho 1/2 ale vzdy iba po 1 jednom celom obrazku, predstavujem si to napr takto: zakladny stav obsahoveho pola stranky je 600px na dlzku, toto pole je vyskladane z obr. A, 1 A ma na dlzku napr. 200px. Takze pozadie bloku s obsahom, by tvorili 3 cele obrazky A. Ked sa zmeni obsah, ktory je umiestneny v bloku s obr. A a uz bude dlzka napr. 601px, chcel by som, aby sa obrazok A 1x cely rozmonozil a teda stranka uz bude dlha 800px.
Jednoducho tak, ze ked sa obsah nebude zmestit, stranka sa bude prdlzovat vzdy o celu dlzku obrazku A nie ze prida. napr. len 15px z neho.
Priklady:(plati 600 zaklad, 200 obr. A, ako pred tym):
obsah 920, A bude 5x a obsahove pole bude celkovo 1000
obsah 1010, A bude 6x a obsahove pole 1200...
Uz neviem ako by som to napisal. Myslim si ale, ze asi nikto okrem mna nevie co to **** chcem, neviem dobre vysvetlovat
Vobec netusim ci je nieco take mozne, ako ano, uplne super by mi to pomohlo.
Ak to nie je mozne, tak prosim nieco take (znova AK JE TO MOZNE), ze budem mat napr. 10 roznych A obrazkov v urcitiych dlzkach (600, 800,1000...) a podla dlzky obsahoveho pola by sa CSS vybralo ten spravny, zas sposobom ze ak obsah je vacsi ako 600 tak sa puzije A800, led vacsie ako 800 tak 1000, 1000 tak 1200 atd...
Neviem ci to neprekracuje hranice css.
thx za pomoc