sailer píše:
A kto si ty, že budeš rozkazovať luďom čo si majú kúpiť a čo nie? To, že si niekto kúpi dotykovy telefón musí sa na ňom hrať a čumeť na facebooku 24/7?
A kto si ty, ze urcujes co ma dostat na zaklade ziadnych alebo totalne skreslenych a uletenych poziadaviek? Bez ohladu na fyzicky stav cloveka? Popisal som uplne realne stavy, ktore skor ci neskor nastanu, bez ohladu na bludy, ktore si ty myslis. Ze je uzivatel blby a daco pozaduje, vonkoncom neznamena, ze je to to prave pre neho. On to este nevie.
sailer píše:
Zhoršujúci sa zrak? Takže keď horšie vidíš kúpiš si menší display? Ja sa neprosím o rady čo mám vybrať za telefón či tlačidlovy alebo dotykovy.
Mensi display, ktory ma ale velkost znakov 4x vacsiu ako tvoj dotykovy vymysel s 800x640 ci este vacsim rozlisenim. Rozmyslame? Pochybujem ze si vobec mozog zapojil.
sailer píše:
Jedine čo chcem - 100€, alza alebo dostupnejšie elektro(Prievidza), kde nebudem čakať týždeň a potom riešiť prípadnu reklamaciu ďalší týždeň.
A to ti ktory vestec ci kuzelnik zaruci? haha, zabudni a veeeelmo rychlo. Nikoho netrapi ze telefon ma prezident ci babka z hornej-dolnej. Reklamacia potrva, kolko potrva, mame 30 dni zo zakona. Preco naivne cakas ze sa kvoli tebe dakto posklada od strachu?
sailer píše:
Každý jeden telefon zvládne to čo potrebuje, ja chcem len to naj z ponuky.
Strašne zložitú vec chcem. Si tu niekedy pripadám jak na zraze autistov, ktorí nedokážu splniť primitívne požiadavky.
Tie poziadavaky su fakt teda mega-primitivne...z hladiska logickeho myslenia a efektivity.
Ano, chces ferrari pre dochodkynu na nakupy do tesca po offroad ceste. A ked ti clovek povie, ze chces blbost, tak este mas blbe reci a pindas. Pride ti to normalne? Realne si zvaz pro a proti, porozmyslaj a potom daco hovor.
Akemukolvek dochodcovi je na prd dotykac s 640p, 720p ci vacsim rozlisenim. Ze to nechapes je tvoje minus. Dochodca potrebuje blbuvzdorne spolahlivo stlacitelne kavesy a display ktory zobrazi potrebne info v obrovskych pismenach/cislach. Nic viac. Casom pochopis, aj ked teraz si myslis opak. Viem ze sa vdaky od teba nedockam. Uz som kopu podobnych ludi videl.
Moji rodicia maju 60+ a pouzivaju lowend tlacitkovu nokiu za 40eur a su spokojni. Text dostatocne velky, tlacidla blbuvzdorne. Dotykacu sa prirodzene brania, lebo je to blbost uz z principu a zahlcoval by ich funkciami a dotykovymi appkami, ktore nevyuziju.