Musi mat dotykovu qwerty klavesnicu. Možnost navigacie bez netu. (GPS) Može byt sygic alebo aj nokia naviagacia aj ked neviem aka je ta kvalitna. OS mi je jedno. Ja som našiel tuto Motorolu ktora ma ževraj kvalitne spracovanie. http://www.mobilonline.sk/motorola-xt-6 ... 23712.html poznate niekto tento obchod?
Inak ešte rozmyšlam nad lumia 510,610 a potom mi poradte niečo do tej ceny 150€. (aj do 120€)
v landscape móde majú qwerty klávesnicu všetky telefóny, no a do tak nízkej sumy by som asi zobral práve tie Lumie. Spracovanie majú dobré, OS je plynulý, Nokia má navigáciu jednu z najlepších...ťažko do tej sumy zoženieš niečo lepšie
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W
Na par pochybnych shopoch sa da najst L 710 pod 200eur.
Napr tu. http://www.mobilonline.sk/nokia-lumia-7 ... 26347.html . Za tu cenu si myslim naozaj dobry stroj. Chybat by ti mohlo akurat pocitadlo hovorov. Co sa ale tych obchodov, distribucie a veci s tym spojenych tyka, som strateny ...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Pri WP nie je ziadna otazka blba, takze sa kludne pytaj A Gtalk tam je. Je to len vecou aplikacie a nejaku som v MP nasiel. Resp, je ich viac, ale osobne ich nepouzivam. Vyuzivam bud integrovany FB alebo Whatsapp.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
a u tej navigacie od nokie ako o je? je to hned funkčne alebo treba stahovat niečo z netu. Akoýe upgrade map nemyslím..... a to gtalk (nemyslim volanie) nie je hned sučastou telefonu? u mojej n900 je hned...
a ake je spracovanie tej 710,niekde som čital že vrska obal na zadu pri objektivu fotaku..... stale rozmyšlam či mam ist do tej 710 alebo 610, 610 ma sice slabší procak, ale hrat sa na tom nebude na občasny net, navigaciu by aj stačila ta 610.
610 je vyslovene low-end, má slabý procesor, málo RAM...710 je už plnohodnotný WP mobil, len teda oproti Lumii 800 má trochu horší displej, foťák a tak ďalej. Spracovanie bude dobré, určite to bude to lepšie z pomedzi mobilov v tejto cene
_________________ Notebook: Lenovo G580 Myš: Logitech MX 620, Audio: Altec Lansing vs4621 2+1 (Octane 7) Mobil: Omnia W