AHojte
som lenivý stavat z postele k PC, preto by som chcel poradit o nejakom dobrom mobilu ktorý je rýchli na nete. Na net by som z 99% chodil cez Hi-fi a potom cez O2, neviem čo ej to za siet.......
Včera som si potažkal N 5800. vyzeralo to dost dobre.
Ale možete poradit aj trochu drahšie mobily, alebo komunikator.
Ktorý mobil je najrychlejší pri surfovaní na nete? N900 či N97.
Skuste poradit.
hi-fi?
O2 ma momentalne pri najlepsom EDGE cize vysoke rychlosti do toho necakaj, jedine ze pouzijes prehliadac sp podporou kompresie obsahu ako napr. Opera Mini
co mas namysli pod pojmom rychlejsi? rychlost nacitania stranok? ta je zavisla dost na pripojeni, N97 aj N900 su svinsky nad 300€ takze o nich tu polemizovat nemusime
do 300€ najskor nokiu XM 5800
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
na tieto ucely na pisanie do vecerneho fora mi sluzi nokia 5800XM ako vysita, prehodim na dlzku displaya a "brouzdam" wifi alebo 3G.
a ktomu cez Koss porta pro narez od Kataklysm...neni o com
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
Samozrejme wi-fi, ;-) no možme to dat aj do 350e a o ostatne značky....nemám o tom žiadny prehlad a ano rýchlost behania po strankach, načitavanie a pod...... a ano operu by som dal to toho telefonu a preto by som aj chcel aby to podporoval tuto aplikaciu....
operu narves do kazdeho mobilu co ma javu alebo symbian mne ta nokia na to staci. rychlost je dana od pripojenia cize so zobrazovanim stranok je to podobne ako na nete na pc.
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB