Zdravím,
je to už celkom doba čo som vás o niečo prosil. Ide o to, že nám končí 2 ročná doba od výberu mobilu na paušál a preto som "nútený" vybrať si čím skôr telefón lebo to potom prenechajú inému zamestnancovi.
Požiadavky: - batéria , najväčší problém dnešných mobilov. Osobne mi stačí, ak mi vydrží v práci až kým neprídem domov večer.. nebude používaný nonstop ale nejaké 2-3 hodinky za deň budem na internete / hrať Wordz 2 a mal by vydržať až domov k nabíjačke nažive..
- výkon , tento bod je hlavne kvôli Androidom. Nemám rád Android aj keď som už pár apps preň naprogramoval. Je to strašný "žrút" výkonu a väčšinou nevydrží viac ako 2 roky
- viac ako 2 ročná výdrž , hlavne kvôli rozpočtu ktorý uvediem dole zvýraznením písmom. Nechcem dať 450€☺ za mobil a po 2 rokoch zháňať nový
Medzi mojich favoritov jednoznačne patrí Windows Phone. Príjemné a pekné prostredie a navyše plynulé. Asi by som sem ani nepísal pokiaľ by Lumia 1520 nepatrila do Tabletofónov ale do kategórie Mobily..
Rozpočet - do
450€, samozrejme dúfam v aspoň 3 ročnú výdrž (skôr je to zbožné želanie)..
http://www.o2.sk/pre-vas/telefonyProsím, Samsung mi ani písať nemusíte. Ak už patrím k HATErom, určite je to averzia voči Samsungu.
Do tejto kategórie spadajú mobily ako iPhone 5S, Sony Z1(Compact) atď čiže tá vyššia vrstva.
Ďakujem za pomoc!