mety píše:
zatial sa asi najviac priklanam k tej motorole, avsak tam ma hryzie to, ze nema slot na microSD karty a ta 8GB verzia bude mat tak realne 4GB volne
Samozrejme, ze slot na SD karty ma, treba len hladat spravnu verziu... Aby som ta usetril, tak slot na pamatovku ma verzia LTE, resp. 4G.
Ak sa ti Lumia 820 zdala trhava, tak na S3 mini rovno zabudni. Mal som Lumiu 520, 820 a teraz mam LG G2 a su momenty, ktore Lumia zvladala plynulejsie. Android v G2 je vsak graficky a funkcne uplne inde, preto zatial navrat k WP nezvazujem.
Priatelka ma teraz moju L520 a planujem, ze buduci mesiac jej kupim iny telefon, ale urcite zas WP, a menit bude len kvoli tomu, aby mal kompas, lebo pre zenu je dost nevhodne, ak sa navigacia neotaca s mobilom. Aj mne to parkrat sposobovalo problemy. Nehovoriac o inych vyhodach toho sysemu, ako plynulost, bezproblemovost a jednoduchost. Navigacia zadarmo, perfektna appka na cestovanie mestskou dopravou... Ziadne crackovanie Sygicu (neverim, ze das nejakych 40€ za Sygic, ked nechces dat par € naviac za telefon), alebo nejake nahrady. Vsetko je tam.