Dat sa da pretaktovanim ale to nikdy nerob lebo tato "Grafická karta" je maximalny šrot. Bud rad ze ti aspom Windows ukaze . Fakt ja ju mam na Booku Intel X3100 alebo jako a mas shit to je fakt.
Na niektorych integracoch sa da hrat uz celkom pekne. Napr ATI HD3200 alebo aj nvidia ma celkom zaujimave tie nove integrace ale nevem ake su to zabudol som pozrem na nete a doplnim
Na niektorych integracoch sa da hrat uz celkom pekne. Napr ATI HD3200 alebo aj nvidia ma celkom zaujimave tie nove integrace ale nevem ake su to zabudol som pozrem na nete a doplnim
lenze nvidia alebo ati integrace nemozes zrovnavat s intel srackami, ktore maju oproti nim desatinovy vykon...
tak tam daj stary, obcas to robi kixy, mozes byt rad ze na tom w3 vobec ide
vsak intel to ani nepovazuje za grafiku (graphic processing unit) ale za akcelerator medii (gma- graphic media accelerator) cize akcelerator 2D a sem tam 3d na countera
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC