Patress2 píše:
Aký mobilý telefón by ste mi odporučili? do cca 450€, mam na výber telefóny Sony ericsson Satio, Xperia X2, HTC desire. Chcem aby to malo dosť dobrých aplikácií, dobrý foťák, mal by ísť plynule bez sekania. AK by sa niekto mohol vyjadriť k X2 lebo sa mi veľmi páči a počul som na ňu aj dobré aj zlé ohlasy.
Z tých troch určite Desire... A to hlavne kvoli Anroidu, ktory je najperspektívnejší OS... Ale zase zaleži či potrebuješ HW QVERTY klavesnicu, lebo ta je na X2 určite pohodlnejšia, ale zas na druhu stranu je tam Windows Mobile, ktory podmienku "mal by ísť plynule bez sekania" ti nesplni...
Patress2 píše:
O s Xperiou nemá nikto skúsenosti. Ten mobil u mňa zatial vyhráva. S HTC nemám žiadne súsenosti tak preto mu veľmi neverím a sony ericssony som už mal 4 a všetky šľapali ako hodinky
Xperia X10 je v podstate +/- to iste ako Desire, ale väčšinu odradila ta veľkosť zariadenia... Mne osobne 4" displej vôbec nevadi a tu veľkosť v pohode znesiem... Pačili sa mi aj graficky efektne spracovana aplikacia Timescape, ale pokiaľ nevyuživaš socialne siete tak ako ja, tak ti je jedna z najviac proklamovanych veci uplne nanič... Škoda tiež toho displeja, kde použili klasicky TFT displej namiesto AMOLED-u, ale na druhej strane ma podľa mňa X10 lepšiu viditeľnosť na Slnku ako Desire s Amoledom... Ale čo sa mi nepači je pristup Sony Ericssonu... Teraz tam je Anroid vo verzii 1.6 a pokiaľ pride update koncom roka na 2.1, tak už tu bude novši 2.2 atď...