Zdravim vas,
Chcel by som vas poprosit o navrh zostavy kancelarskeho PC tak, aby bolo v danej cene co najvykonnejsie (kludne aj predimenzovane), s co najdlhou moralnou zivotnostou (ratam, ze najblizsich 5 rokov sa nenajdu dalsie prachy na komplet novu zostavu). Je to do kancelarie pre skolu, takze sa nebude ani taktovat ani nic podobne (ale moznost upgrage CPU do buducnosti by bola fajn), uctovnicka ma predstavu, aby to bolo "rychle"
![:-)](https://www.pcforum.sk/images/smilies/smile04.gif)
- Uvazoval som o systemovom SSD disku + tam asi budem musiet pridat klasicky na data - ak sa to bude dat v uctovnom programe nastavit tak, aby data smeroval na iny nez systemovy disk (nerad by pri poruche SSD disku pocuval , ze prisli o ucto) - toto este zistim
- v starom PC ma disk Samsung HD322HJ 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA2 3.5" - eventualne by som ho pouzil na data, ale trosku sa obavam zivotnosti, kedze neviem, aky je fyzicky stary
- co sa tyka velkosti HDD staci uplne minimum, co sa da zohnat (momentalne pouziva ani nie 80GB vratane systemu)
Vpodstate potrebujem najlepsiu kombinaciu CPU, MB, skrinka, zdroj, disky
Cena je cca do 400 Eur, ak sa podari za menej, bude to len lepsie....
Mimo tejto ceny bude este OS W10+Office+asi nejaky monitor. Komponenty mozu byt s Alzy.
dakujem