Stránka: 1 z 2
| [ Príspevkov: 58 ] | 1, 2 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 04.12.07 Prihlásený: 05.11.15 Príspevky: 347 Témy: 51 | 51 Bydlisko: Internet |
no ja Vám dávam moj design , ponadavajte si tu .....nebránim Vám xD
vsetky napady a namietky pls piste sem !!!
a tu mate adresu
http://dvdobaly.yw.sk
|
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
design je pekny, prijemny, ale spravil by som logo, nie len obycajny napis a tie texty tlacitok v menu preboha zvyrazni, vobec sa to neda citat, uplne to splyva s tlacitkom...ale inac sa to mne osobne paci
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
mno, ked odhliadnem od toho, ze som cakal na nacitanie z toho uzasneho free hostingu asi minutu, tak musim skonstatovat, ze som dalsiu minutu cakal, ci sa nieco nedoloaduje dalsie... pripada mi to trosku nedokoncene (nie, nie je to tym, ze tam chybaju obrazky ) mozno by to dokazalo vyriesit tmavsia farba na borderi a pisme + nejake pozadie.. proste nieco na ozvlastnenie celej stranky
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
jj...cele to niejako ozivit...ten design je prijemny, dobre je to cele rozvrhnute, ale je to dake suche
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 08.02.07 Prihlásený: 24.01.09 Príspevky: 2579 Témy: 69 | 69 |
Prosim ta si odpust to Witajte a napis to radsej Vitajte.
Neber to ak odiskriminaciu ale vela ludi je alergickych na EMO.
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
To nie je EMO, to je demencia. Witajte píše človek, ktorý sa nedostal do vyšších ročníkov základnej školy, každý inteligentný človek vie, že sa to píše Vitajte.
Rovnako miešanie angličtiny a slovenčiny je znak neprofesionality "Welcome to...", chyby v TITLE "najvecsia databaza...", robí ti problémy písanie textov, nevieš písať zátvorky, čiarky (nevieš ako sa to správne píše). To je veľmi veľký problém pri serióznej stránke.
Položka menu - DVD potlace - kam ti zmizlo č?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 22.11.07 Príspevky: 1368 Témy: 22 | 22 Bydlisko: PD |
Neviem dake je to suche, ved su to len bubliny.. A pokial som nacital stranku, tak som stihol aj bezne domace prace.
shaggy on ma asi polske korene, alebo fakt patri medzi tu skupinu jedincov, ktori nasilu pisu ako chyteni.
_________________ Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania. |
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
a celkom v pohode ale toto:
Citácia: Chces si so mnou vimenit ikonku,banner,alebo Weblink ?? Tak vypln formular,ktory je pod tymto textom - napis pravdivy Email + navstevnost stranky /nejaky doklad o navstevnosti/
uprav aspoň na: Citácia: ChceŠ si so mnou vYmeniŤ ikonku, banner, alebo Weblink ?? Tak vyplŇ formular, ktorÝ je pod tÝmto textom - napÍŠ pravdivÝ Email + nÁvŠtevnosŤ strÁnky (nejakÝ doklad o nÁvŠtevnosti).
asi toľko ...
|
|
Registrovaný: 04.12.07 Prihlásený: 05.11.15 Príspevky: 347 Témy: 51 | 51 Bydlisko: Internet |
Citácia: spravil by som logo, nie len obycajny napis, a tie texty tlacitok v menu preboha zvyrazni, vobec sa to neda citat, ok, urobim, ale až ked bude času...... Citácia: musim skonstatovat, ze som dalsiu minutu cakal, ci sa nieco nedoloaduje dalsie... pripada mi to trosku nedokoncene (nie, nie je to tym, ze tam chybaju obrazky ) aké obrazky mi tam chybajú ?? Citácia: mozno by to dokazalo vyriesit tmavsia farba na borderi a pisme + nejake pozadie.. proste nieco na ozvlastnenie celej stranky ok, urobim, ale až ked bude času...... Citácia: Prosim ta si odpust to Witajte a napis to radsej Vitajte. Neber to ak odiskriminaciu ale vela ludi je alergickych na EMO. JA niesom EMO....ale som nechcel nudny obycajný text xD Citácia: To nie je EMO, to je demencia. Witajte píše človek, ktorý sa nedostal do vyšších ročníkov základnej školy, každý inteligentný človek vie, že sa to píše Vitajte. Viem že sa to píše Vitajte, ale som nechcel nudný text ....a inak som druhák na strednej škole Citácia: Rovnako miešanie angličtiny a slovenčiny je znak neprofesionality "Welcome to...", chyby v TITLE "najvecsia databaza...", robí ti problémy písanie textov, nevieš písať zátvorky, čiarky (nevieš ako sa to správne píše). To je veľmi veľký problém pri serióznej stránke.
Položka menu - DVD potlace - kam ti zmizlo č?
nerad píšem mekčene a dĺžne Citácia: Neviem dake je to suche, ved su to len bubliny.. jj su, ale mne sa to páči, jednoduché .... ale to iba je môj názor, a ja nechcem hodnotiť svoj dizajn. Citácia: A pokial som nacital stranku, tak som stihol aj bezne domace prace. čo bi si čakal od ic.cz ?? Citácia: shaggy on ma asi polske korene, alebo fakt patri medzi tu skupinu jedincov, ktori nasilu pisu ako chyteni.
som pravý SLOVÁK, a do takej skupiny alebo podobnej nepatrim ..... Citácia: a celkom v pohode ale toto: citácia:
Chces si so mnou vimenit ikonku,banner,alebo Weblink ?? Tak vypln formular,ktory je pod tymto textom - napis pravdivy Email + navstevnost stranky /nejaky doklad o navstevnosti/
uprav aspoň na: citácia:
ChceŠ si so mnou vYmeniŤ ikonku, banner, alebo Weblink ?? Tak vyplŇ formular, ktorÝ je pod tÝmto textom - napÍŠ pravdivÝ Email + nÁvŠtevnosŤ strÁnky (nejakÝ doklad o nÁvŠtevnosti).
asi toľko ...
ok opravím, keď prídem od návštevy, inak s diktátov mávam pätorky..... aj keď som dvojkár, trojkár ......
|
|
ja 3ky pričom sa povežujem za 2kára ...
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5404 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Tominator píše: ja 3ky pričom sa povežujem za 2kára ...
a ja sa považujem za kráľa sveta
Známky nie sú podstatné, na základnej som bol jednotkár-dvojkár, až na strednej sa to zhoršilo (a aj tak to bolo nakoniec všetkým jedno). Ale ide o to, uvedomiť si, že nemám písať ako Ibrahim Maiga (u toho je to pochopiteľné, pre neho je to cudzia reč).
Na to, aby ste vedeli že Vitajte sa píše s V nepotrebujete jednotky na vysvedčení.
Ver mi, že týmto si neurobil nudný text zaujímavým, skôr som mal pocit, že tú stránku robil niekto s podpriemerným IQ (to myslím úplne vážne). A ak nerád píšeš mäkčene (omg, mekcene, ako to slovo môžeš napísať?) a dĺžne, tak asi nie si ten pravý na písanie textov na stránky
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
jj je mám opačný problém -> neviem čo napísať ...
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Tominator píše: ja 3ky pričom sa povežujem za 2kára ...
ja TROJky pričom sa pov Ažujem za DVOJkára ...
preklepy sa stanu kazdemu on to napisal naschval, ale tebe to uchadza neustale... to 2kar tiez nie je najspisovnejsie
|
na PC píšem rýchlejšie než stíham čítať ... resp. niekedy nestíha klávesnica ...
skratka keď píšem na toto fórum píšem tak rýchlo ako myslím, preto niekedy preklepy (nechce sa mi po sebe čítať ...)
|
|
lenze to nie su len preklepy, ale aj spominane skracovanie (2ky, 3kar a podobne), cize to, co tu kritizujes na ludoch na tomto fore
a ked sa to nechce tebe po sebe citat, tak to o dacom svedci...
|
el mariachi: píš si dvojár, trojkár ja píšem ako to uznám za vhodné ...
2, na mojom webe je minimum pravopisných chýb (pripúšťam, že tam nejaké sú ...)
3, načo by som tu po sebe čítal, nikdy nepíšem nečítateľne ... niekedy však obtiažnejšie na čítanie ...
|
|
Registrovaný: 06.03.08 Prihlásený: 01.10.12 Príspevky: 1732 Témy: 15 | 15 Bydlisko: triminka@sp... |
Prepáč, že rýpem ale:
2) Nerob si srandu
3) No tak asi preto aby si nevyzeral ako nejaký -censored-, alebo už len minimálne preto aby do teba mariachi nemohol rýpať =p
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain... |
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 | |
hej , nieje už toho OT veľa ??, prosím píšte tu kritiku aj pochvaly(aj keď asi nebudú) k mojej stránke !!!!!!
Ešte ja jeden OT - od koľkých príspevkoch budem mať jeden štvorček pod nickom ?? xD
Inak zajtra trocha pomením, dnes sa mi už totálne nechce pracovať s webom, a od zajtra začnem robiť na dalšej stránke ....tešte sa ........inak bude tam download free softwaru ..... možte mi aj s ním pomôct keď chcete .....
|
|
Registrovaný: 06.03.08 Prihlásený: 01.10.12 Príspevky: 1732 Témy: 15 | 15 Bydlisko: triminka@sp... |
Príliš veľa oblúkov -> skúsil by som spraviť niečo hranaté.
Všade rovnaká farba -> skús oživiť nejakou farbou, ale pozor aby to nebolo nevkusné =p
_________________ Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain... |
|
inak, nevšímajte si header, bo niekedy ta ic lišta sa nezobrazí a posune sa to hore a vyzerá to škaredo .....
|
|
Registrovaný: 02.12.07 Prihlásený: 26.02.13 Príspevky: 1114 Témy: 49 | 49 |
Citácia: nerad píšem mekčene a dĺžne
ani ä ti nic nehovori.. a ked nerad pises maakcene a dlzne chapem.. ani ja na icq a fore nepisem.. ale na stranke VZDY pisem makcene aj dlzne.. vyzera to stokrat lepsie a serioznejsie....
btw co sa tzka dobz nacitavania tak mne sa to nacitalo celkom rychlo
a btw na stranke http://dvdobaly.yw.sk/sponzoring.php to mas nejake posunute. cely ten obsah ti pretrca cez lavy okraj... (Firefox 2, 1280x1024)
|
|
Citácia: a btw na stranke http://dvdobaly.yw.sk/sponzoring.php to mas nejake posunute. cely ten obsah ti pretrca cez lavy okraj... (Firefox 2, 1280x1024)
jj viem, tie bodky či čo to je..... asi urobim nejaku úpravu cez css asi tam ......
|
|
pa3ck píše: Ešte ja jeden OT - od koľkých príspevkoch budem mať jeden štvorček pod nickom ?? xD
je to napísané niekde v prvých častiach myslím 'Správy od vedenia fóra' a taktiež myslím že po dosiahnutý 100 príspevkov
|
|
Registrovaný: 08.02.07 Prihlásený: 24.01.09 Príspevky: 2579 Témy: 69 | 69 |
A este jedna vec, ked sa s tebou niekto dohodne na nejakom bannery, bude to bilboard a nie webova stranka, a hlavne ten v strede
A ver, ze vacsina ludi uprednostnuje obycajny text vitajte ako witajte
|
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
------ Best web with DVD-cover's --------
trosku silne vyhlasenie, ked tu mame www.cdcovers.cc
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
BS ( ) ty tomu nerozumieš treba zaujať, natrepať debiliny a tak
|
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
zato, ty tomu asi rozumies viac nez dost
inac, web treba ozivit, zakomponovat dalsie farby, najlepsie cierna + syta oranzova
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
Registrovaný: 22.11.07 Príspevky: 1368 Témy: 22 | 22 Bydlisko: PD |
Blackshadow píše: ------ Best web with DVD-cover's -------- trosku silne vyhlasenie, ked tu mame www.cdcovers.cc To teda je silne, hlavne, ked stranku este len rozbieha.
_________________ Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania. |
|
Registrovaný: 23.03.08 Prihlásený: 30.01.17 Príspevky: 157 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
som si vsimol, ze minimalne cez mozilla firefox v linuxe {co prave mam pod prstami} je pri lavom menu chybicka. ked najazdim na to menu, pod myskou sa mi objavi ta anketa. Len tak na nejaku desatinu sekundy mi tam blikne. A k tomu desinu. farba nie zla no mas tam nejako vela obdlznikov atd. je to take, co ja viem, narvane bez dalsej upravy. Nejake medzedi medzi obdlznikom a textom by sa minimalne hodily.
_________________ CPU: AMD Athlon II X2 250, MB: GB MA78LMT-US2H, Grafika: Sapphire Radeon HD 5670 512MB GDDR5, Ram: 2x 2GB Apacer DDR3 1333MHz Golden, HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB, Tower: CoolerMaster Elite 330 (prieh. bok), Zdroj: Seasonic S12II 380W Bronze, Monitor: ASUS VH196D |
|
Stránka: 1 z 2
| [ Príspevkov: 58 ] | 1, 2 |
|