paci sa mi to menu.. ten nadpis v headeri je hrozny.. mejak moderne prepracovat.. nejaky tenky bezpatickovy font by tam bol pekny.. dalejj spodok je daky prazdny.. nejaku peticku by to celo.. a vypni bold z textu..
Podľa mňa si vystrihne jeden pásik z toho obrázka a dá to opakovať do kruhu ... omg, ako asi to bude riešiť? Veď jeden obrázok. Dnes je už veľa takých stránok ktoré majú v pozadí jeden veľký obrázok a málokomu to vadí, lebo skoro každý ma dobrý net. A čo sa týka designu: je zaujímavý ale ten header je malý a suchý.
Rada pre antivira a ostatných - ak nechcete, aby vaše témy končili v koši, tak si dobre naštudujte pravidlá. Uvedomte si, že nie všetci majú veľké monitory, ak je obrázok väčší ako 800px, nevkladajte ho cez IMG, ale dajte na neho iba odkaz.
Otázka k dizajnu - ako vyriešiš to pozadie na väčších rozlíšeniach? Bude to useknuté?
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.