Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 14.04.07 Prihlásený: 06.09.11 Príspevky: 132 Témy: 30 | 30 |
Ahoj potreboval by som nejaký kód aby sa mi dalo nejaké okno ale s velkosťou akou chcem
mám tam že music player a otvorí mi to v celom okne
za pomoc ďakujem veľmi pekne vopred
viem že je to nepotrebné ale používam phpbb
|
|
Registrovaný: 17.11.06 Prihlásený: 31.12.07 Príspevky: 677 Témy: 9 | 9 |
Kód: <script language="JavaScript"> <!-- function na_open_window(name, url, left, top, width, height, toolbar, menubar, statusbar, scrollbar, resizable) { toolbar_str = toolbar ? 'yes' : 'no'; menubar_str = menubar ? 'yes' : 'no'; statusbar_str = statusbar ? 'yes' : 'no'; scrollbar_str = scrollbar ? 'yes' : 'no'; resizable_str = resizable ? 'yes' : 'no'; window.open(url, name, 'left='+left+',top='+top+',width='+width+',height='+height+',toolbar='+toolbar_str+',menubar='+menubar_str+',status='+statusbar_str+',scrollbars='+scrollbar_str+',resizable='+resizable_str); }; // --> </script>
vyvoláš to potom cez link takto:
Citácia: <a href="#" OnClick="na_open_window('win', 'cesta/sajta.php', 50, 50, 500, 200, 0, 0, 0, 0, 0);">link</a> pozri tú funkciu ako idú popradí argumenty, najprv je názov, potom url, potom pozícia vľavo, hore... teba zaujímajú tie dva vyznačené (ak ti ide iba o veľkosť)
|
|
nič s tým nespravilo.... :-(
|
|
také kraviny mi nevrav. Mám to odskúšané. Buď nevieš začleniť javascript do stránky alebo nevieš niečo iné v súvislostiť javascriptov a stránok
Ešte to môžeš otvoriť klasicky cez target="_blank" a potom pomocou javascriptu zmeniť rozmery toho nového veľkého okna
|
|
asi neviem začleniť javascript do stránky
|
|
Registrovaný: 21.02.07 Prihlásený: 21.02.10 Príspevky: 3984 Témy: 96 | 96 |
no tak to je lahke najpr 1. časť od <script> až po </script> skopiruješ do
Kód: <head>(pod tým tágom) //(pre lamy) <head><script>......</script></head> no a uprostred stránky si zrobíš odkaz ako tu už napísal: Kód: <a href="#" OnClick="na_open_window('win', 'cesta/sajta.php', 50, 50, 500, 200, 0, 0, 0, 0, 0);">link</a>
až na to že okrem cesta/sajta dáš Kód: (adresár kde to je)/(nazov stranky s playerom).(pripona)
//////////chápeš či ešte treba niečo vysvetliť??///////
|
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 08.10.14 Príspevky: 1756 Témy: 35 | 35 Bydlisko: BA - WESTSIDE |
Tominator píše: no tak to je lahke najpr 1. časť od <script> až po </script> skopiruješ do Kód: <head>(pod tým tágom) //(pre lamy) <head><script>......</script></head> no a uprostred stránky si zrobíš odkaz ako tu už napísal: [code]
Nechcem tu dehonestovať tvoju fundovanosť, ale obávam sa, že dva tagy (žiadne "tága") <head> sú blbosť. Ospravedlňujem sa, ak si to myslel inak, ale takto napísané je to prosto chyba.
A. S. Tanenbaum píše: The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice. |
|
hm nič nepomohlo...keď dám tú cestu ja to mám takto nejako: /music.php
tak mi tam namiesto toho dá iba že LINK a ked nato kliknem dá hlavnú stránku :-(
|
|
Registrovaný: 30.05.06 Prihlásený: 08.10.14 Príspevky: 1756 Témy: 35 | 35 Bydlisko: BA - WESTSIDE |
Daj celý kód, či tam nemáš chyby.
A. S. Tanenbaum píše: The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice. |
|
dal som a nefungovale .....ale už som to vyriešil ani newm ako takže možte
|
|
Registrovaný: 10.02.07 Prihlásený: 14.08.09 Príspevky: 255 Témy: 27 | 27 Bydlisko: KE |
tak sa s nami podel o spravny kod
<ot>
taga - to je hlaska
</ot>
_________________ drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13 |
|
šak píše že nevie ako to spravil určite nemá problémy s validáciou keď takto efektívne ľavou zadnou píše weby
|
|
audiotrack píše: šak píše že nevie ako to spravil určite nemá problémy s validáciou keď takto efektívne ľavou zadnou píše weby
prosíííímťa, kto dneska validuje weby??
|
p360t píše: prosíííímťa, kto dneska validuje weby?? hmm.. vlastne nepoznam ľudí (ktorý do programovania trošku vidia) ktorý nevalidujú... Nejaké tie štandarty treba dodržiavať či už píšeš v pascale, céčku, html, php.. v čomkoľvek.
|
|
Registrovaný: 10.02.07 Prihlásený: 14.08.09 Príspevky: 255 Témy: 27 | 27 Bydlisko: KE |
podla mojho nazoru je v prvom rade dolezite rozbehat stranku na vsetkych typoch prehliadacov. validacia je uz iba taka kozmeticka zalezitost
_________________ drahi hackeri! teraz mozete okamzite premazat cely tento server! stlacte skratku ALT+F13 |
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 15 ] | |
|